Cumpărături inteligente cu Pingoo Cashback

BUCURESTI - 17 octombrie 2013

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Turism, Retail

Pingoo Cashback este prima platformă din Romania de oferte cu discount de până la 99%, ce oferă bani înapoi la fiecare cumpărătură.

Oferte, Reduceri, Discount, Promotii, Cashback

Ne-am propus să aducem în România un concept extraordinar de cumpărături cu multiple beneficii simultane pentru clienţii noştri - super reduceri, bani înapoi şi posibilitatea generării unui venit pasiv constant - şi am reuşit!

Dragoş Ofrim

La aproape un an de la lansarea pe piaţa din România, Pingoo Cashback continuă să crească puternic şi să îşi consolideze poziţia de lider naţional pe segmentul reduceri şi cashback în sistem de afiliere. Astfel, până la sfârşitul anului 2013 se estimează o creştere de peste 500% a numarului de utilizatori ce folosesc sitemul de reduceri şi cashback pentru cumpărături personale şi de peste 200% numărului de utilizatori ce folosesc platforma pentru generarea de venituri pasive.

Pingoo Cashback este un pionier pe piaţa europeană de cashback. Platforma pune la dispoziţia utilizatorului cele mai importante reduceri existente pe piaţă, de la cei mai puternici parteneri, şi în plus, oferă pentru fiecare cumpărătură bani înapoi. Conceptul de cumpărături inteligente, în viziunea Pingoo Cashback, reuneşte parteneri puternici, reduceri generoase şi bani înapoi de la fiecare cumpărătură.

Pingoo Cashback este lider pe piata naţională de afiliere. Platforma oferă comisioane din cumpărăturile generate de nivelele unu şi doi de recomandare. Mecanismul de cumpărături inteligente este extrem de simplu. Utilizatorul recomandă platforma Pingoo Cashback unor prieteni direcţi - nivelul 1 - care la rândul lor pot face recomandări prietenilor lor - nivelul 2. Utilizatorul câştigă un procent din toate cumpărăturile efectuate de prietenii recomandaţi, atât nivel 1 cât şi nivel 2.

Pentru a veni în întampinarea membrilor săi, Pingoo Cashback organizează, săptămânal, seminarii interactive cu acces gratuit de Cumpărături Inteligente. Atât seminariile pentru membrii noi, cât şi seminariile pentru membrii ce îşi doresc un venit pasiv constant, se organizează în fiecare luni de la ora 18:00 la Cafeneaua Hobby Cafe din Bucureşti, strada Sfântul Ştefan nr. 20.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/pingoo-cashback/cumparaturi-inteligente-cu-pingoo-cashback