EXPOZITIE COAFURA SI MACHIAJ: HAIR&MAKEUP FEST, 29-30 MAI, WORLD TRADE CENTER BUCURESTI

BUCURESTI - 22 aprilie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Agentia Porta Communication te invita sa iei parte la evenimentul anului 2010 in makeup si hairstyle – Hair&Makeup Fest, pe 29-30 mai, la World Trade Center Bucuresti. Hair&Makeup Fest este prima expozitie care ii uneste atat pe reprezentantii firmelor de produse de hairstyling si makeup, cat si pe cei prin ale caror maini trece o parte din imaginea fiecaruia dintre noi: makeup artisti si stilisti!

Vrei sa experimentezi o noua tunsoare, o noua culoare sau un nou machiaj? In 2010 ai de unde alege pentru ca hairstylistii ti-au pregatit cele mai noi tendinte in materie. Bob, lung si valurit, coada de cal chic, drept, coafuri bufante si culori personalizate – acestea sunt cele 6 mari tendinte in hairstyling pe care tu le poti adapta si combina pentru a fi mereu altfel, mereu seducatoare. Iar, o noua tunsoare, cere un nou machiaj pe masura. Poate un ruj de culoarea piersicii care arata foarte proaspat pe buze sau dimpotriva unul purpuriu pentru o gura puternica, un machiaj al ochilor in culori foarte indraznete sau un machiaj care “nu exista”.

Orice ai alege si oricare ar fi optiunile tale, pentru a fi convinsa ca faci alegerea corecta in ceea ce priveste noile tendinte, makeup artistii si hairstilistii celor mai cunoscute companii de hairstyling si makeup iti stau la dispozitie. Profita din plin de toate cunostintele lor pentru a invata cum sa-ti ingrijesti cel mai bine parul pentru ca acesta sa fie sanatos si stralucitor sau pentru a afla care sunt culorile care ti se potrivesc cel mai bine atat in materie de hairstyling, cat si de makeup.

Pe scena Hair&Makeup Fest hairstylistii si makeup artistii si-au dat intalnire pentru ca tu sa participi la cele mai incitante show-uri si demonstratii in coafura si machiaj. Astfel vei avea parte de o “Summer Extravaganza” cu Makeup Club Professional, poti invata de la stilistii Revlon cum sa te transformi intr-o “Unforgetable Woman”, te poti delecta cu cele mai noi tunsori masculine sau poti face o calatorie in viitor cu “Magic Future” sau dimpotriva in nebunii ani ’60 cu “Sixty Sensation”.

Daca anul acesta vei deveni mireasa nu rata competitia THE BRIDE, prima si cea mai mare competitie dedicata coafurii si machiajului de mireasa – concurs care reuneste la start makeup artisti si stilisti din intreaga tara, dornici sa-si demonstreze fantezia si talentul in realizarea unor machiaje si coafuri unice pentru un moment atat de emotionant si special in viata unei femei: momentul in care este mireasa! Astfel vei putea gasi inspiratia necesara pentru a straluci in cea mai frumoasa zi din viata ta!

Despre Porta Communication

IMPORTANT! ACCESUL LA HAIR&MAKEUP FEST 2010 ESTE GRATUIT!

Informatii suplimentare pe site-ul www.hairmakeupfest.ro.

Porta Communication - office@portacom.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/porta-communication/expozitie-coafura-si-machiaj-hairmakeup-fest-29-30-mai-world-trade-center-bucuresti