Supercarul de 600 de cai, noul model NSX de la Honda este, începând de astăzi până duminică 12 noiembrie, prezent la Salonul Auto București 2017

BUCURESTI - 9 noiembrie 2017

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Auto, Logistica/Transport

La Salonul Auto București & Accesorii 2017 vizitatorii se vor putea bucura de încă o surpriză pregatită de reprezentantul Honda în România, legendarul supermodel japonez Honda NSX care sprintează de la 0 la 100 de km/h sub 3 secunde, grație unui motor V6 twin turbo de 3,5 litri ajutat de nu mai puțin de trei motoare electrice, aducând astfel cea de a doua generație a iconicului bolid NSX în prim planul industriei auto. Viteza de top de 308 km/h, face ca supersportiva japoneză să se bată de la egal la egal cu celelalte supersportive din gama sa.

HONDA NSX la Salonul Auto Bucuresti

Vedeta, prezentată pentru prima oară la Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2017, este unicat in Europa, poartă numărul de serie #0000 și poate fi comandat la un preț de peste 200.000 euro.

In standul dealerului Asko, reprezentantul Honda de la Salonul Auto București și Accesorii 2017, se regasesc si: Noul Civic Type R, Civic 5D, Civic Sedan, HR-V, CR-V.

Vă așteptăm să ne vizitați până Duminică, 12 Noiembrie, inclusiv, detalii pe www.sab.ro

Despre PREMIUM EXPO

PREMIUM EXPO este o companie organizatoare de manifestari expozitionale atat in tara cat si in strainatate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/premium-expo/supercarul-de-600-de-cai-noul-model-nsx-de-la-honda-este-incepand-de-astazi-pana-duminica-12-noiembrie-prezent-la-salonul-auto-bucuresti-2017