BUCURESTI - 19 iunie 2014

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Media / Publicitate, ONG

Noua editie PR Tea & AD Cookies te invita sa descoperi cum sa construiesti un brand de succes, si, mai ales, care este cheia pentru a-l mentine in topuri. Te-ai intrebat vreodata cum ajungi sa te lasi convins de anumite branduri, cum ajungi sa le iubesti?  Cum fac ele sa fie cool, in trend si mereu surprinzatoare? Numeroase companii au urcat in clasamente si se mentin pe primele pozitii de ani de zile. Ce secret ascund acestea? Conceptele de storytelling, emotie, mister, intimitate, toate raportate la branduri, vor fi subiectele principale ale editiei.  Participantii vor avea ocazia sa afle importanta relatiei pe care o are consumatorul cu produsul, cum influenteaza ea fidelizarea lui si care sunt elementele cheie care il leaga emotional de produsul respectiv.

Veti explora toate aceste probleme participand la conferinta ce va avea loc pe 24 iunie, incepand cu ora 17:00, la Gradina OAR, unde Alina Damaschin, Creative Leader & Head of Consumer PR @ Rogalski Damaschin si Alexandra Radu, Community Manager @ Rogalski Damaschin, vor incerca sa iti satisfaca toate curiozitatile. A doua zi, pe 25 iunie 2014, incepand cu ora 16:00, la aceeasi locatie, veti avea ocazia de a pune in practica noile cunostinte prin workshopul sustinut de Mihnea Gheorghiu, Creative Director @ Publicis.

Accesul la conferinta este gratuit, iar participarea la workshop presupune o taxa de 10 lei.

Despre PRIME Romania

PRIME Romania este singura asociatie studenteasca de relatii publice si comunicare din tara. Experienta PRIME inseamna comunicare strategica, o echipa unita si 16 ani de evenimente pentru studentii pasionati de comunicare.

PRIME este o organizatie prezenta in mai multe tari europene printre care: Romania, Slovenia, Italia si Spania.

Asociatia studenteasca PRIME Romania are sediul central in Bucuresti si doua filiale nationale in Brasov si Iasi.