Tehnici de vanzare 7-8 martie

BUCURESTI - 26 februarie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Program dezvoltat de experti in vanzari pentru oameni de vanzari, astfel incat instrumentelele sa fie aplicabile imediat. Iti doresti rezultate mai bune in vanzare? Vrei sa vinzi intr-o maniera profesionista? Doresti sa eviti pierderea unor potentiali clienti? Vrei sa afli metode si tehnici folosite de cei mai buni vanzatori din Romania?

Mediul concurential din Romania incepe sa se maturizeze cu o viteza fantastica. De cele mai multe ori companiile ofera produse si servicii similare, iar diferenta va fi facuta mai ales de personalul de vanzari si a modului profesionist in care abordeaza clientii.

Programul se adreseaza personalului de vanzari implicat in vanzari de produse si servicii complexe.

Programul este interactiv, practic si necesita o participare si implicare maxima din partea cursantilor.

Metodele folosite sunt: studii de caz, prezentari, role-play, situatii experientiale, video training, chestionare.

Tematici

Legile persuasiunii si aplicarea lor in vanzare

Procesul de vanzare

Prospectare
oSurse de prospectare
oMetode de prospectare

Contact telefonic eficient
oTehnici si principii pentru comunicarea telefonica
oProcesul AIDA la contactul telefonic
oComunicare verbala
oTipuri de obiectii si rezolvarea lor
oScenarii si tehnici in folosirea telefonului
Contact initial
Telefon de urmarire
Telefon pentru rezolvarea situatiilor dificile

Abordare initiala
oPregatirea intalnirii
oCum facem o prima impresie favorabila
oCodul manierelor in afaceri: strangerea de mana, pozitionarea in timpul discutiilor, cartea de vizita etc.

Identificare nevoi
oTehnica SIMPIS de identificarea nevoilor clientului
oTipuri de intrebari

Prezentare solutie
oTehnica CAB
Caracteristici
Avantaje
Beneficii

Rezolvare obiectii
oAtitudinea in fata obiectiilor
oProcesul de rezolvare a obiectiilor
oTipuri de obiectii si rezolvarea lor

Finalizare vanzare
oPsihologia finalizarii in vanzarile complexe
oTehnici de finalizare

Servicii post-vanzare

Exercitii pentru dezvoltarea aptitudinilor de vanzare

Perioada : 7-8 martie
Locatia : Centrul de instruire SENTRIQ, Cladirea IRIDIUM, etajul 4, Str. Oltetului nr. 15, sector 2, Bucuresti

Pret: 240 Euro + TVA

Trainer: Dan Lixandru
Dan este un trainer dinamic si experimentat cu abilitati de comunicare si relationare excelente. A dezvoltat programe de vanzari in domenii ca: asigurari, banci, automobile, servicii de sanatate, bunuri de larg consum, IT&C, publicitate etc.. Programele pe care le dezvolta si sustine sunt: practice, interactive, inovative si conectate total la realitatea curenta. Are experienta in vanzari complexe de 10 ani si experienta in training de 9 ani.

Programul detaliat al cursului se poate obtine de pe site www.pbc.ro .

Inscrierile se pot face completand formularul de pe site www.pbc.ro sau la telefon 0722.549326.

Despre PRO BUSINESS CONSULTING S.R.L.

PBC organizeaza in primul semestru al anului urmatoarele cursuri: Tehnici de vanzare 7-8 martie, 7-8 mai / Tehnici avansate de vanzare 16-17 aprilie / Tehnici de negociere 14-15 mai / Secretariat eficient 21-22 aprilie, 12-13 mai / Managementul proiectelor 19-20 mai / Managementul riscurior industriale 9 martie, 1 iunie / Managementul conflictelor 28 mai / Managementul timpului 2-3 aprilie / Managementul stresului 21 mai / Vanzari la targuri si expozitii 12 martie / Finante pentru nonfinantisti 17-18 martie / Tehnici de instruire 19-21 martie / Recrutare si selectie 14-15 aprilie / Managementul echipelor 23-24 aprilie / Comunicare în afaceri-26-27 aprilie / Marketing 2-3 iunie.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/pro-business-consulting/tehnici-de-vanzare-7-8-martie