ProCA Romania – schimbare in structura actionariatului

BUCURESTI - 20 decembrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Iata ca in anul in care isi sarbatoreste 10 ani de activitate, ProCA Romania isi schimba si structura actionariatului. In urma cu cateva zile prin contractul semnat, actionariatul ProCA Romania este: 53% grupul RTC si 47% Cristian Falcutescu.

ProCA Romania se va adresa ca si pana acum, in proportie de 100%, segmentului de distributie IT. Pastrandu-si acelasi management ProCA Romania isi va continua aceeasi politica de vanzari de succes, care a permis cresterea cifrei de afaceri cu 30-50% in fiecare an. La sfarsitul acestui an cifra de afaceri fiind prognozata la aproximativ 36 milioane de USD.

ProCA Romania – schimbare in structura actionariatului

“Prin apartenenta la Grupul RTC, ProCA Romania isi consolideaza pozitia pe piata IT, cu obiective clare pentru 2006: ne asteptam la o crestere puternica pe zona de distributie. Vom continua aceeasi politica de colaborare cu partenerii nostri, vom mentine managementul actual si vom adauga, ca plus de valoare, forta financiara, serviciile specializate si experienta de piata a Grupului RTC. „ considera Cristian Falcutescu, managerul general ProCA Romania.

Despre RTC Holding:
Este unul dintre cele mai mari grupuri comerciale aflate in proprietate romaneasca; grupul cuprinde mai mult de 65 de companii, grupate, dupa specific, in 13 divizii: Vanzari B2B, Retail, Telecom, IT si Aparatura de Birou, Carte si Jucarii, Articole de Birou, Alimente si Bauturi, Productie, Media Audio-Video, Mass media si Publicitate, Transport si Logistica, Solutii IT, Imobiliare si Constructii.
RTC Holding este lider de piata in Romania pe zona de birotica – papetarie (Office Express), cargo-curierat (TCE) si retail – produse media (Diverta).

Despre ProCA Romania

Despre ProCA:

Distribuitor al multor mărci de renume mondial (NEC, PHILIPS, BENQ, APACER, PC CHIPS, ECS, Foxconn, Maxtor, AMD, Infosec, Sparkle, POWERCOLOR, etc), cu reţea de distribuţie ce cuprinde peste 2,000 de dealeri pe tot teritoriul ţării, ProCA România este unul dintre principalii jucători pe piaţa distribuţiei IT din România.
Pentru mai multe detalii cu privire la produsele distribuite, vă rugăm să navigaţi pe site-ul www.proca.ro.

Dragoş-Cristian Salamac
MarCom Manager
ProCA România SRL
Tel/Fax: +021-323.82.00