Inchirieri auto Brasov: Toate avantajele unui contract de inchiriere auto atunci cand pleci la drum in Brasov

Brasov - 13 noiembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Turism, Logistica/Transport

Indiferent ca pleci in vacanta undeva in afara granitelor sau ca alegi sa petreci un concediu in Romania, inchirierea unei masini poate fi una dintre alegerile cele mai inspirate in ceea ce priveste transportul.

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 341

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 343
N
 Inchirieri auto in Brasov la preturi competitive. Suna-ne acum la 0734 403 403 sau viziteaza site-ul www.auto-rent.ro pentru a vedea oferta noastra!

Promotor Rent a Car Brasov

Din acest motiv, ofertele de inchirieri auto Brasov, la fel ca si in alte orase turistice din Romania, au devenit tot mai avantajoase. Iata cateva dintre motivele pentru care sa inchiriezi o masina atunci cand esti in Brasov.

Un mijloc de transport confortabil de a te deplasa in Brasov

Cunoscut si datorita festivalului international Cerbul de Aur, Brasovul este un oras care atrage multi vizitatori in fiecare an, fiind una dintre destinatiile turistice preferate atat de turistii straini, cat si de romani. Beneficiind de mai multe monumente istorice care au fost renovate si intretinute cu deosebita grija, orasul este atat iarna cat si vara o destinatie perfecta pentru turism.

Care sunt avantajele de care beneficiezi atunci cand apelezi la Promotor Rent a Car Brasov

Daca te-ai hotarat sa pleci la drum in Brasov, una dintre cele mai bune solutii de transport poate fi data inchirierile auto. Pe langa faptul ca o masina inchiriata iti va permite sa calatoresti confortabil si fara prea multe griji legate de traseul pe care il alegi si de planificarea drumului, poti calatori cu cate bagaje iti doresti.

In plus, atunci cand apelezi la un serviciu de inchirieri masini, ai posibilitatea de a alege exact acel autoturism care se potriveste cel mai bine nevoilor tale, avand astel posibilitatea si de a economisi mai multe dintre cheltuielile de transport. Astfel, in cazul in care alegeti un autoturism hybrid sau alt model cu motor economic, veti putea reduce costurile de benzina cu cel putin 50%.

Oferte si reduceri pentru masini de inchiriat

Pe langa aceste avantaje, Promotor Rent a Car Brasov pune la dispozitia clientilor care inchiriaza o masina pe perioada lunga mai multe beneficii. Mai mult decat atat, in functie de tipul de contract ales, nu veti mai fi nevoiti sa platiti o taxa suplimentara in cazul in care depasiti un anumit numar de kilometri, iar daca sunteti nevoiti sa anulati sau sa modificati datele rezervarii, nu va trebuie sa platiti niciun fel de taxe suplimentare.

Pe de alta parte, daca va hotarati sa inchiriati un autoturism, veti putea beneficia de mai multe avantaje in cazul in care rezervarea se face din timp, iar cu cat perioada de inchiriere creste, cu atat pretul va scadea.

Despre Promotor Rent a Car

Promotor Rent a Car ofera servicii de inchirieri masini, in Bucuresti dar si in principalele orase ale Romaniei: Arad, Bacau, Botosani, Brasov, Cluj Napoca, Iasi, Timisoara, Otopeni, Suceava, Deva, Focsani, Ploiesti, Pitesti, Targu Mures, Alba Iulia, Baia Mare, Satu Mare, Buzau, Constanta si Craiova.

Va invitam asadar sa vizitati site-urile noastre www.auto-rent.ro si www.promotor-rentacar.ro Deasemenea ne puteti suna la 0734 403 403 pentru orice nelamurire! Va Multumim.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/promotor-rent-a-car/inchirieri-auto-brasov-toate-avantajele-unui-contract-de-inchiriere-auto-atunci-cand-pleci-la-drum-in-brasov