Inchirieri auto Satu Mare: Cele mai profitabile solutii pentru antreprenori oferite de Promotor Rent a Car

Satu Mare - 5 ianuarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Turism

Oricare ar fi domeniul de activitate pe care il desfasurati , a avea la dispozitie cel putin o masina este indispensabil pentru a asigura transportul marfurilor sau al persoanelor. Fara indoiala, costurile asociate cu aceasta trebuie luate in calcul, la randul lor, atunci cand se face un bilant al investitiilor.

Inchirieri auto Satu Mare

Inchirieri auto Satu Mare

 Inchirieri auto Satu Mare. Masini noi la preturi competitive. Pentru rezervari va rugam sa vizitati site-ul Auto-Rent.ro. Pentru parteneriate in domeniul rent a car, va rugam sa ne sunati la 0734 403 403 

Promotor Rent a Car

Iata cateva dintre solutiile disponibile prin intermediul serviciilor de inchirieri auto Satu Mare, care te pot ajuta sa faci cea mai avantajoasa alegere.

Infrastructura rutiera in Satu Mare

Satu Mare se numara printre judetele unde infrastructura rutiera si-a accelerat dezvoltarea in ultimii ani, dar in care transportul public are inca nevoie de imbunatatiri. De aceea, a avea in posesie o masina este una dintre variantele cele mai confortabile, iar, de multe ori, este si cea mai rentabila solutie. Fie ca trebuie sa transporti marfuri sau trebuie sa te deplasezi pentru diferite intalniri, masina este o necesitate.

Cum poti sa reduci costurile?

Daca ai nevoie de o masina pentru afacerea ta, poti reduce semnificativ costurile prin inchirierea unui model de masina economica. De asemenea, in cazul ati hotarat sa inchiriati o masina, trebuie sa stiti de la inceput ca pretul se micsoreaza pe masura ce perioada de inchiriere creste. Totodata, prin intermediul unui nou program de fidelizare, Promotor Rent a Car Satu Mare ofera clientilor reduceri, atunci cand un client apeleaza la serviciile de inchiriere in repetate randuri.

Pentru a avea garantia ca pretul afisat este cel pe care il platiti, asigurati-va ca operatorul care va ofera spre inchiriere masina nu percepe taxe ascunse. Din acest punct de vedere, Promotor Rent a Car este una dintre putinele companii de pe piata care ofera clientilor posibilitatea de a parcurge un numar nelimitat de kilometri fara a plati o taxa suplimentara, iar anularea rezervarii este, de asemenea, gratuita.

Alte beneficii si reduceri aplicabile

Inchirierea unei masini care sa fie folosita in afaceri este avantajoasa si datorita faptului ca toate costurile asociate cu asigurarile, taxele de drum si impozitele vor fi suportate de Promotor Rent a Car. In aceeasi masura, compania se angajeaza sa se ocupe de reviziile si reparatiile periodice care se impun atunci cand decideti sa apelati la un serviciu de inchirere masini.

Pe langa aceste posiblitati, inchirierea unui autoturism vine si cu un pachet de reduceri care se aplica in mai multe restaurante si hoteluri din tara. Astfel, daca ai inchiriat un autoturism de la Promotor Rent a Car, poti avea surpriza unui discount de pana la 15% pentru serviciile de cazare si masa. 

Despre Promotor Rent a Car

Promotor Rent a Car ofera servicii de inchirieri masini, in Bucuresti dar si in principalele orase ale Romaniei: Arad, Bacau, Botosani, Brasov, Cluj Napoca, Iasi, Timisoara, Otopeni, Suceava, Deva, Focsani, Ploiesti, Pitesti, Targu Mures, Alba Iulia, Baia Mare, Satu Mare, Buzau, Constanta si Craiova.

Va invitam asadar sa vizitati site-urile noastre www.auto-rent.ro si www.promotor-rentacar.ro Deasemenea ne puteti suna la 0734 403 403 pentru orice nelamurire! Va Multumim.