Un nou serviciu de inchrieri auto in Baia Mare oferit de Promotor Rent a Car

Baia Mare - 5 ianuarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Turism

Fiind unul dintre orasele unde exista dezvoltate multiple facilitati de transport atat aerian, cat si feroviar, Baia Mare are un flux constant de turisti. Pentru a raspunde nevoilor celor care ajung aici, fie in scop de afaceri, fie in vacanta, Promotor Rent a Car anunta ca isi extinde reteua de parteneriate in Baia Mare. Totodata, turistii care apeleaza la un serviciu de inchirieri auto vor beneficia in premiera de mai multe facilitati.

Inchirieri auto Baia Mare

Inchirieri auto Baia Mare

 Inchirieri auto Baia Mare - Masini de inchiriat ieftine - 0734 403 403 

Promotor Rent a Car Baia Mare

Transportul in Baia Mare

Municipiul Baia Mare este unul dintre centrele urbane ale Romaniei conectate foarte bine la restul continentului, atat prin transportul aerian cat si prin cat si prin liniile de transport feroviar. Astfel, in apropierea orasului, Aeroportul International Baia Mare asigura un flux permanent de turisti, iar Gara Baia Mare este un nod feroviar deschis atat traficului intern, cat si celui international. Printre altele, trenul Baia-Mare – Budapesta circula in fiecare zi.

Tursimul

Pe de alta parte, fiind principalul oras din Maramures, care este renumit pentru specificul sau, Baia Mare are o istorie destul de bogata, care incepe inca din Evul Mediu. Doar centrul istoric al orasului cuprinde peste 20 de edificii construite in stil gotic, unice in Europa. Totodata, orasul este situate si in apropierea statiunilor montane si de ski aflati in Muntii Gutai.

Fiind considerata zona cu potentialul turistic cel mai ridicat, Maramuresul atrage anual cifre record de turisti.Astfel, comparativ cu Delta Dunarii, unde cifrele ajung la 100.000 de turisti pe an, Maramuresul atrage1,56 milioane de vizitatori.

Beneficiile celor care opteaza pentru un serviciu de inchirieri auto Baia Mare

Pe langa facilitatile asigurate de transportul feroviar si aerian, turistii care ajung in Baia Mare au la dispozitie mai multe cai de comumincare rutiere, printre care drumul european E58, respectiv DN16. De aceea, cererea pe piata de inchireri auto este in continua crestere in Baia Mare.

In cea mai mare parte, cei care aleg sa apeleze la un serviciu de inchireri auto o fac pentru a avea parte de flexibilitate si libertate de miscare. Pe langa aceasta, faptul ca pot opta pentru masini economice, care au deja toate taxele platitite ii face pecei care inchiriaza o masina sa economiseasca chiar si atunci cand nu se asteapta.

Cei care calatoresc in Romania folosind un serviciu de inchirieri auto beneficiaza la Promotor Rent a Car Baia Mare de reduceri pentru cazare si masa in mai multe lanturi hoteliere si de restaurante din tara. Totodata, turistii pot parcurge un numar nelimitat de kilometri si nu se percepe taxa pentru anularea rezervarii. 

Despre Promotor Rent a Car

Promotor Rent a Car ofera servicii de inchirieri masini, in Bucuresti dar si in principalele orase ale Romaniei: Arad, Bacau, Botosani, Brasov, Cluj Napoca, Iasi, Timisoara, Otopeni, Suceava, Deva, Focsani, Ploiesti, Pitesti, Targu Mures, Alba Iulia, Baia Mare, Satu Mare, Buzau, Constanta si Craiova.

Va invitam asadar sa vizitati site-urile noastre www.auto-rent.ro si www.promotor-rentacar.ro Deasemenea ne puteti suna la 0734 403 403 pentru orice nelamurire! Va Multumim.