Ce trebuie sa stii inainte de a cumpara un teren intravilan ieftin?

BUCURESTI - 7 martie 2017

Comunicat tip General in Afaceri, Constructii, Imobiliare

Cumpararea unui teren intravilan este o investitie care poate avea mai multe beneficii pe termen lung si care, atunci cand acesta a fost bine ales, poate deveni, la un moment dat, o sursa de venit sau baza pentru o afacere profitabila.

Anunturi Vanzare Terenuri

CaseDeVanzare.ro este site-ul preferat de romani atunci cand doresc sa caute case, apartamente, garsoniere sau terenuri ieftine de vanzare.

CasedeVanzare.ro

Daca te gandesti de ceva vreme sa cumperi un teren intravilan, insa cautarea prin anunturile imobiliare ti se pare fara sfarsit si rezultate, iata cateva aspecte care ar trebui sa te ghideze in cautarile pe care le faci.

Localizarea

In ultimii cativa ani, tendinta extinderii si dezvoltarii urbane catre exteriorul oraselor este tot mai accentuata. Aceasta face ca terenurile de vanzare care se afla in imediata apropiere a oraselor sa fie cel mai probabil o afacere profitabila pe termen mediu si lung. In schimb, un teren de vanzare care se afla mai departe de zona urbana are destule sanse sa se devalorizeze in anumite contexte economice si sa se dovedeasca a fi o afacere foarte proasta in cazul in care pretul acestuia a fost unul ridicat.

Utilitatile de care poti beneficia

Chiar daca gasesti un teren intravilan ieftin in Bucuresti sau in centrul altui oras mare din tara, nu inseamna ca vei putea avea acces la toate utilitatile atunci cand vei vrea sa ridici o constructie. De exemplu, zone din apropierea lacului Dobroiesti sau din Pantelimon dispun de terenuri intravilane foarte ieftine. Cu toate acestea, nu pe toate strazile exista o conexiune la reteaua de gaze, ceea ce poate deveni un inconvenient important daca nu este verificat inca de la inceput acest aspect.

Destinatia si functionalitatea

Un teren intravilan este cu atat mai atractiv cu cat il poti gasi de multe ori la preturi mici, in zone care par sa se dezvolte. Totodata, este o investitie pe care o poti folosi mai tarziu pentru a construi o casa sau un spatiu de lucru pentru o companie. Cu toate acestea, trebuie sa luam in calcul faptul ca, de cele mai multe ori, pentru constructia unei case, preturile vor fi mult mai ridicate decat cele de la prima estimare pe care o facem. Totodata, daca iti propui sa construiesti pe terenul pe care il cumperi o hala sau un depozit, avantajele unei localizari in mijlocul orasului vor fi nenumarate, de la reducerea costurilor de transport pana la cea a timpului pierdut pentru deplasare.

Chiar daca investitia intr-un teren intravilan este una promitatoare, cautarea printre anunturile imobiliare poate fi un proces destul de lung si obositor. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, achizitiile profitabile s-au dovedit a fi rezultatul unei cercetari atente a pietei.

Pentru mai multe informatii dar si pentru anunturi cu terenuri de vanzare , te invitam sa vizitezi site-ul: Casedevanzare.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/promotor-services/ce-trebuie-sa-stii-inainte-de-a-cumpara-un-teren-intravilan-ieftin