PSD Sector 1 -Dan Tudorache

BUCURESTI - 16 octombrie 2007

Comunicat tip General in Politic

Presedintele P.S.D. Sector 1, domnul Dan Tudorache l-a invitat azi, 16 octombrie 2007, orele 16.00, pe domnul Adrian Severin, candidatul P.S.D. al bucurestenilor la europarlamentare, sa ia parte la sedinta Organizatiei de sector din Calea Victoriei 216.
Domnul presedinte Dan Tudorache a deschis sedinta prin prezentarea ordinei de zi si l-a invitat pe domnul Adrian Severin sa isi expuna oferta politica pentru alegerile europarlamentare in fata presedintilor P.S.D. de organizatii locale din sectorul 1.

Candidatul preferat al bucurestenilor, domnul Adrian Severin si-a expus in mod direct programul politic catre membri P.S.D. ai sectorului 1, transmitandu-le astfel colegilor de partid mesaje politice cu care acestia sa mearga catre electorat. Domnia-sa a subliniat faptul ca, oferta politica a P.S.D. la aceste alegeri este construita pe legatura stransa dintre politicile publice, care se fac atat la Bruxelles cat si la Bucuresti.
Adrian Severin a mai transmis ca: “pentru prima data, cetatenii bucuresteni vor putea determina sensul politicilor promovate in Uniunea Europeana si ca alegerile europarlamentare sunt si despre Bucuresti si despre problemele bucurestenilor”.
Aşa cum a subliniat si domnul Severin pe parcursul discursului sau, presedintele P.S.D. al sectorului 1, domnul Dan Tudorache a declarat ca: “avem de a face cu o premieră în Bucuresti care constă în faptul că sectorul 1 al P.S.D. îşi construişte oferta electorală prin participarea cetăţenilor şi a tuturor membrilor de partid. Mai mult decat atat, P.S.D. Sector 1 are datoria de a fi aproape de oameni si propune invatamant la standarde europene, accesbil tuturor copiilor din Bucuresti, sustine dezvoltarea unui mediu economic stabil, competitiv si care se impune in piata europeana, propune acordarea medicamentelor compensate 90% si integral pentru pensionarii bucuresteni cu venituri mici si foarte mici, sustine crearea unor resurse bugetare care sa alimenteze cresterea pensiilor mici.
De asemenea, mentionam ca reprezentantii P.S.D. in Parlamentul European sustin alocarea resurselor destinate ajutorului financiar pentru incalzirea locuintelor, pensia celor care au lucrat in agricultura sa ajunga la nivelul pensiei minime din sectorul de stat, cresterea salariilor pentru cadrele didactice, bani europeni pentru scoli moderne, gradinite si crese noi, si mai ales, ocrotirea institutiei familiei”.

Despre PSD SECTOR 1

PSD SECTOR 1
comunicare@psdsector1.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/psd-sector-1/psd-sector-1-dan-tudorache