Cursurile de vanzari si negociere sau reteta succesului pe termen lung

BUCURESTI - 11 septembrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Cornel Costea (TACK Training) va invata cum sa va castigati clientii prin programul Power Sales, sa va optimizati profitul in vanzari si achizitii prin Profitable Negotiating si sa aveti o relatie de succes cu clientii importanti dupa principiile Key Account Development. Un prim indiciu il puteti obtine pe www.qualians.com, urmarind prezentarea video a cursurilor!

Cursurile de vanzari si negociere sau reteta succesului pe termen lung

„Cheia vanzarilor profesionale de succes in relatia cu conturile cheie este reprezentata in zilele de astazi de abilitatea de a ne focaliza asupra persoanelor cu care facem afaceri si de a le intelege situatia. Avem nevoie sa stapanim trei elemente cheie: capacitatea de a pune intrebari, capacitatea de a asculta raspunsurile pe care le primim si capacitatea de a fi flexibil, adica sa avem acea atitudine asertiva, de pozitionare la acelasi nivel, pe aceeasi lungime de unda cu interlocutorul. Trebuie sa ne asiguram ca vindem totodata: produsul/serviciul potrivit, clientilor potriviti, la momentul potrivit, folosind metodele potrivite pentru a comunica mesajul potrivit.”
Acestea sunt doar cateva dintre strategiile abordarii TACK Training asupra vanzarilor pe care Cornel Costea le dezbate impreuna cu participanti la cursurile deshise din modulul Sales&Negotiation. Qualians a pregatit si pentru sesiunea de toamna a acestui an cursurile consacrate de Power Sales, Profitable Negotiating si Key Account Development, ce vor fi structurate dupa cum urmeaza:
POWER SALES in 13 octombrie
Vanzarile constituie motorul care tine in viata, dezvolta si sustine o organizatie. Din cauza intensificarii concurentei si a cresterii asteptarilor clientilor, vanzarile catre clienti noi sau catre clientii existenti este din ce in ce mai dificila. Acest program intensiv si interactiv va echipa oamenii de vanzari cu un set de instrumente si tehnici de vanzare profesioniste si orientate catre rezultate, care vor duce in final la cresterea satisfactiei clientilor si dobandirea unui avantaj clar asupra concurentei.
PROFITABLE NEGOTIATING in 27-28 octombrie
Acest curs prezinta cele mai bune tehnici de negociere care va ajuta sa atingeti obiectivele si sa construiti o relatie de cooperare pe termen lung cu partenerul de negociere. Veti avea ocazia sa experimentati negocierea privind din ambele parti ale mesei de negociere, sa planificati si implementati strategia potrivita pentru maximizarea profitului.
KEY ACCOUNT DEVELOPMENT in 11-12 decembrie
Conturile importante ale unei companii reprezinta pentru concurenta potentiali clienti cheie – si invers. Profitul companiei depinde de obtinerea, intretinerea si extinderea contractelor cheie intr-o mai mare masura decat de orice alta activitate. Participantii la acest curs vor avea ocazia sa afle cum se planifica si se pune in aplicare o strategie de vanzari destinata conturilor cheie, denumite generic ”Key Accounts”.
Cornel Costea conduce operatiunile din Romania ale TACK Training International, compania care a dezvoltat in 1948 primul program de instruire in vanzari din lume. Cornel a ocupat in ultimii 10 ani functii manageriale in departamentele de vanzari ale unor cunoscute companii multinationale si romanesti din diverse domenii. Experienta dobandita il ajuta pe Cornel sa combine in sesiunile de training pe care le sustine, un continut consistent si bine structurat cu exemple si situatii relevante. TACK Training International este furnizorul de solutii pentru dezvoltarea personalului din vanzari si managementul vanzarilor in UK si in 40 de tari din lume, oferind o varietate de cursuri premium in vanzari, negociere, abilitati de prezentare in timpul vanzarii, key account management, managementul vanzarilor, vanzari prin telefon. una dintre cele mai mari si respectate firme de training si consultanta din lume.

Pentru a afla mai multe detalii despre cursurile din modulul Sales&Negotiation, dar si despre cele peste 30 de alte tematici oferite de Qualians, accesati www.qualians.com.

Despre Qualians

Despre Qualians:
Fondată în 2005 compania Qualians a organizat de la lansare cursuri deschise pentru aproape 2.500 de persoane. Echipa Qualians are aproape 9 ani de experienţă în organizarea de cursuri deschise si conferinţe.

Mihaela Pantis, Managing Director
Tel: 021 319 77 11
Fax: 021 319 77 14
e-mail: office@qualians.com