Liv.52 – un hepatoprotector consacrat cu ingrediente naturale

BUCURESTI - 16 aprilie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate, Stiinta / Cercetare, Farmaceutic

Un produs Himalaya Herbal Healthcare ce a trecut testul timpului, al traditiei si al celor peste 300 de studii clinice la care a fost supus.

Liv.52

In fiecare moment, ficatul indeplineste peste 500 de functii, fiind responsabil de digestie, de mentinerea functiilor metabolice, de detoxifierea organismului. De aceea, daca ficatul sufera, intreg organismul este afectat.

Liv.52 protejeaza ficatul de actiunea distructiva a medicamentelor, a alcoolului si a diverselor toxine, ajuta in procesul de regenerare hepatocelulara, impiedica incarcarea cu grasimi a ficatului, sustine functia hepato-biliara, stimuleaza eliminarea secretiilor biliare din vezica biliara, stimuleaza functia digestiva, normalizeaza apetitul si imbunatateste digestia si asimilarea alimentelor.

Cu o traditie mondiala de aproape 60 de ani, Liv.52 poate fi folosit la orice varsta si se gaseste sub trei forme de prezentare: sirop pentru copii, tablete pentru adulti si tablete cu concentratie dubla DS pentru adulti.

Printre plantele care intra in compozitia acestui complex hepatoprotector natural se afla: Capparis spinosa - scoarta arborelui fiind utilizata in medicina indiana ca tonic amar, diuretic si in afectiuni hepatice; Mandur bhasma - folosit in medicina ayurvedica in tratamentul hepatitei; Achilleea milefolium (Codita-soricelului) – recomandata de medicina traditionala in tratarea hepatitelor acute virale.

Liv.52 sirop este special conceput pentru a proteja ficatul copiilor chiar din primele zile. Cura de Liv.52 sirop se recomanda atunci cand sunt semne ale suferintei hepatice (modificari ale parametrilor din sange, obosela, apetit capricios, icter etc.), dar si preventiv, atunci cand se folosesc medicamente potential hepatotoxice (antibiotice, antiparazitare, atitermice, antiinflamatoare). O alta utilizare a produsului in domeniul pediatric este in caz de anorexie.

Liv.52 sirop are rolul de a normaliza apetitul copiilor, asigurand, totodata, si o mai buna digestie si absorbtie a nutrientilor. In plus, are un gust placut si este usor de administrat. In Romania Liv.52 exista atat sub forma de sirop pentru copii sub 6 ani, cat si sub forma de tablete  pentru copii peste 6 ani si adulti.

Produsele sunt distribuite de compania Prisum International Trading, ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii). Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile Prisum International, va rugam sa vizitati: www.prisum.ro, www.hboutique.ro si pagina de Facebook Himalaya Herbal Healthcare Romania.

Despre Quartz Media Production

Zeci de evenimente de succes, organizare impecabilă şi nesecate rezerve de entuziasm şi inspiraţie stau la baza agenţiei Quartz Media Production. Aceasta a luat fiinţă în 2006 şi a început prin a produce în exclusivitate evenimente culturale de prestigiu precum Turneele Stradivarius, Music On, Genesis for Life etc.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/quartz-media-production/liv-52-un-hepatoprotector-consacrat-cu-ingrediente-naturale