Al 35-lea Congres SRATI se desfasoara in luna mai la Sinaia

BUCURESTI - 12 martie 2009

Comunicat tip General in Sanatate

In perioada 13 - 17 mai 2009, la Centrul International de Conferinte din Sinaia, se vor desfasura simultan cel de-al 35-lea Congres al Societatii Romane de Anestezie si Terapie Intensiva, cel de-al 8-lea Congres al Asistentilor de Anestezie si Terapie Intensiva si cel de-al 7-lea Congres al Societatii Romane de Sepsis.

Organizate de Societatea Romana de Anestezie si Terapie Intensiva si de Societatea Romana de Sepsis, evenimentele se desfasoara in paralel cu ATImedica, expozitia medicala specializata ce reuneste renumite companii medicale din domeniu, prezentand aparatura, echipamente si instrumente de anestezie si terapie intensiva de ultima generatie.

'Intalnirea anuala a membrilor Societatii de A.T.I. este un eveniment intrat in traditie si ca de fiecare data ne ofera prilejul de a aborda teme importante de anesteziologie si terapie intensiva.

Vor fi prezenti in cadrul Sesiunilor Stiintifice, colegi din tara si strainatate cu valoaroase contributii stiintifice ce vor sublinia inca o data caracterul deschis al colaborarii noastre cu alte societati profesionale.'

Prof. Dr. Serban Marinescu
Presedinte Congres
Presedinte S.R.A.T.I.

Pentru informatii permanent aduse la zi cat si pentru inscrieri on-line va invitam sa vizitati pagina internet oficiala a simpozionului: www.sraticongres.ro

Despre RALCOM EXHIBITIONS SRL

Ralcom Exhibitions este specializata in organizarea de expozitii, congrese, conventii, seminarii si cursuri de instruire, asigurand toate serviciile de organizare si facilitatile generale si tehnice aferente acestui tip de evenimente.
Pe langa acestea, compania noastra ofera si servicii dedicate evenimentelor de firma, respectiv: lansare de produse, decernari de premii, forumuri, promovare de produse si imagine de firma. Prin experienta acumulata in asigurarea de consultanta si servicii in domeniul relatiilor publice, Ralcom Exhibitions este pregatita sa acorde consiliere in adaptarea evenimentului la necesitatile clientului si in concordanta cu bugetul dat.

Management Congres SRATI 2009
Ralcom Exhibitions srl

Str. Raspantiilor Nr. 20A, Bucuresti - 2, Romania
Tel./Fax: 0040-21.210.6540; 0040-21.211.3060