La achizitionarea unui acoperis Novatik primesti GRATUIT folia anticondens Delta

BUCURESTI - 27 octombrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Live site

Achizitionand pana la 07.11.2014 un sistem complet de acoperis Novatik, primesti GRATUIT folia anticondens DELTA.

Tigla Novatik - Rav Construct - Distribuitor autorizat

Un sistem de invelitoare tip tigla metalica cu caracteristici tehnice foarte bune si un aspect estetic deosebit, sistemul de invelitori Novatik, este un produs de calitate superioara, destinat clientilor care doresc un acoperis sigur pentru o perioada indelungata .

Realizate din otel de calitate superioara furnizat de grupul austriac VoestAlpine, tiglele metalice si profilele de tinichigerie Novatik pot fi achizitionate in doua variante de protectie si acoperire :

-          Novatik Matt

-          Novatik Avangarde

Tiglele metalice Novatik Matt sunt realizate din otel cu acoperire Colofer®si beneficiaza de o protectie de 120 gr. ZnMg/mp . Combinatia dintre Zn si Mg ii asigura produsului o rezistenta sporita la coroziune, prelungind in acest fel durata de viata a acoperisului dumneavoastra. Grosimea stratului de acoperire Colofer® este de 35 microni. Tiglele metalice si profilele de tinichigerie Novatik Matt pot fi achizitionate in patru culori distincte : visiniu, caramiziu, maro si negru .

Asa cum spune si numele, tigla metalica Novatik Avangarde este un produs deosebit, un produs avangardist fiind prima tigla metalica din tara noastra vopsita dupa profilare.  Vopsirea in camp electrostatic ( inclusiv a marginilor panourilor), calitatea deosebita a otelului ( protectie asigurata de aliajul AlZn), vopseaua ultradurabila ( vopsea perfecta pentru acoperisurile care necesita faltuire, cu o grosime de 50 microni ), ne dau dreptul sa afirma ca acest produs poate concura cu succes cu orice tigla metalica. Acoperisurile Novatik Avangarde sunt disponibile in patru culori glossy ( ultralucioase), distincte : visiniu, maro, negru si verde .

Sistemul de drenaj Novatik este realizat din tabla de otel cu grosimea de 0,6 mm protejat cu un strat de 275 gr. Zn/mp si este disponibil atat in varianta semicirculara, cat si in varianta rectangulara .Realizate pe utilaje moderne, cele doua sisteme de jgheaburi si burlane, Novatik Ronda si Novatik Quadra, au elemente deosebite, gandite pentru a va putea oferi un produs de calitate la un prêt redus, in cel mai scurt timp :

-          Lungimea jgheabului poate fi de 2,3 sau 4 metri, acest lucru oferindu-va posibilitatea de a alege diverse combinatii, in functie de lungimea streasinii .

-          Posibilitatea de a realiza cotul gofrat la unghiuri cuprinse intre 25 si 90 de grade, permitandu-va in acest fel ocolirea diverselor elemente ale constructiei .

-          Realizarea coltarelor de jgheab la diverse unghiuri, acest lucru insemnand un montaj mai rapid dar si un aspect estetic deosebit .

-          Posibilitatea de a realiza carlige de jgheab “ rasucite “ la 90 de grade, lucru foarte util in cazul renovarilor de acoperis, acolo unde se doreste inlocuirea sistemului de drenaj . Prinderea carligului facandu-se pe lateralul capriorului, nu mai este necesar sa se intervina la invelitoarea déjà montata. Aceste carlige sunt destinate acoperisurilor care au capriorii aparenti si unde pazia nu este montata .

Garantia sistemului de invelitoare Novatik este de 30 ani iar garantia sistemului de jgheaburi si burlane este de 20 ani . Durata de viata estimata a unui sistem de invelitoare Novatik este de 50 ani .

Rav Construct Company, distribuitor autorizat Novatik,  va ofera servicii de consultanta, vanzare si montaj pentru sisteme de invelitori tip tigla metalica si ferestre de mansarda.

Despre Rav Construct Company

Rav Construct Company activeaza pe piata invelitorilor metalice din anul 2005, oferind servici complete de consultanta, comercializare si montaj pentru acoperisuri tip tigla metalica si ferestre de mansarda .

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rav-construct-company/la-achizitionarea-unui-acoperis-novatik-primesti-gratuit-folia-anticondens-delta