RecrutareOnline.ro – singurul portal unde candidatii au salariu inainte de angajare. Ultima saptamana de inscrieri

BUCURESTI - 12 iunie 2008

Comunicat tip General in Social

Concursul „TE PLATIM noi pana te angajezi” a intrat in ultima saptamana de inscrieri. Portalul RecrutareOnline.ro, „Partenerul tau de cariera”, sprijina toate persoanele aflate in cautarea unui loc de munca pe internet, studenti, masteranzi, angajati actuali care doresc sa isi schimbe job-ul, prin oferirea unui salariu de 300 de euro lunar si consultanta pana la angajare castigatorului concursului „TE PLATIM noi pana te angajezi”.

Inscrierile in concurs se mai pot face pana joi, 19 iunie, pe www.recrutareonline.ro. In doar 5 minute, toti candidatii la joburi pot deveni participanti la concurs, prin crearea unui cont de utilizator si incarcarea CV-ului in formatul dorit. Se pot inscrie in cursa pentru cei 300 de euro lunar toate persoanele aflate in cautarea unui loc de munca pe internet, indiferent de domiciliu – Bucuresti sau orice alt oras din tara.

Desemnarea castigatorului se face prin tragere la sorti, in data de 23 iunie, si este asistata de un reprezentant al participantilor ales prin aceeasi metoda inainte de extragerea finala a castigatorului (vezi regulamentul concursului pentru mai multe informatii).

RecrutareOnline.ro, „Partenerul tau de cariera”, s-a relansat pe piata serviciilor de resurse umane, pentru a aduce utilizatorilor sai, candidati si angajatori, noi facilitati utile si atractive. „Ne dorim sa fim un real sprijin atat pentru angajatori, dar mai ales pentru candidati. Ne dorim sa nu fim simpli intermediari in procesul de angajare, ci parteneri, care se implica, sustin, asista si chiar consulta, la nevoie, pe cei care aleg sa se increada in noi”, afirma Vivien Untaru, director general VON Consulting, compania care detine portalul RecrutareOnline.ro.

Despre RecrutareOnline.ro

Toti candidatii inscrisi pe site-ul www.recrutareonline.ro pot aplica, in mai putin de 5 minute, la anunturile angajatorilor, prin simpla incarcare a CV-ului (upload CV), in formatul si cu continutul dorite de acestia. Candidatii au disponibile si variantele de copy-paste, formular online de CV prestabilit si optiunea blocarii angajatorului actual la cautare sau al altor companii, pentru a nu le permite vizualizarea CV-ului. Toti angajatorii au primele 50 de anunturi de angajare gratuite.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.
Telefon: 021.317.85.45
Mobil: 0728.879.485

elena.dinca@recrutareonline.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/recrutareonline-ro/recrutareonline-ro-singurul-portal-unde-candidatii-au-salariu-inainte-de-angajare-ultima-saptamana-de-inscrieri