AeroSvit si partenerii sai isi consolideaza flota cu cinci avioane noi

BUCURESTI - 31 mai 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

In cadrul programului de reinnoire a flotei, AeroSvit intentioneaza sa opereze cu 5 aeronave noi, incepand cu mai-iulie 2012.

AeroSvit si partenerii sai isi consolideaza flota cu cinci avioane noi

Programul de innoire a flotei aliantei Ukrainian Aviation Group (formata din AeroSvit Airlines , Dniproavia si Donbassaero) prevede punerea in circulatie a 11 aeronave Boeing 737 Next Generation , in perioada 2012-2016, precum si a 10 aeronave Embraer 190, pana la sfarsitul anului 2013. Astfel, AeroSvit Airlines intentioneaza sa-si reinnoiasca complet flota Boeing 737 si sa opereze pe rutele mediu-curier, in urmatorii 5 ani, doar cu aeronave de tip Next Generation.

Primul Boeing 737-800 Next Generation, parte a programului de actualizare a flotei, a ajuns la Kiev in data de 31 martie 2012 si a efectuat primul sau zbor comercial pe 3 aprilie 2012, pe ruta Kiev-Tel Aviv. Pana la sfarsitul lunii mai va ajunge la Kiev al doilea echipament Boeing 737-800NG (care beneficiaza de interior Boeing Sky), din seria celor 11 de tip 737 Next Generation. In luna iunie doua aeronave Embraer 190 urmeaza a fi livrate in Ucraina , direct de la producatorul brazilian. Acestea vor fi inscriptionate cu insemnele AeroSvit Airlines si vor opera zboruri in Europa Centrala si de Est, Scandinavia si Transcaucazia.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/regional-air-suport/aerosvit-si-partenerii-sai-isi-consolideaza-flota-cu-cinci-avioane-noi