De 25 de ani, Remedium Farm are grija de tine si familia ta

Cluj - Napoca - 29 noiembrie 2017

Comunicat tip General in Farmaceutic

In 2017 Remedium Farm, cunoscutul lant de farmacii din Cluj, implineste 25 de ani de cand a inceput activitatea in domeniul farmaceutic. Scara succesului a inceput sa fie urcata treptat din 1992, iar in prezent reteau detine un numar de 20 de farmacii distribuite in Cluj-Napoca,Turda, Gilau, Apahida, Cojocna, Baciu, Girbau.

Farmaciile Remedium Farm

Farmaciile Remedium Farm

Dintre acestea 5 au fost deschise anul acesta:
• Remedium Ion Creanga nr 2, langa Institutul Oncologic Cluj;
• Remedium Mihai Viteazu  nr 6, in imediata apropiere a Cinematografului Florin Piersic;
• Remedium Aurel Vlaicu nr 1, sensul giratororiu Marasti;
• Remedium Nicolae Titulescu nr 109, sensul giratoriu;
• Remedium Turda, Str Rapsodiei Nr 5, langa magazinul Succes.

Pentru Remedium Farm pacientul este pe primul loc, criteriu de care s-a tinut cont tot timpul si care s-a putut observa prin extinderea permanenta a portofoliului de produse la categoriile: dermato-cosmetice, mama si copilul, suplimente nutritive si produse bio, medicatie naturista si remedii homeopate, dispozitive medicale si ortopedice, aparatura medicala, astfel incat solicitarile sa-si gaseasca rezolvare intr-un procent cat mai mare in farmacii.

Gama completa de suplimente si medicamente pentru toate afectiunile pusa la dispozitie de catre farmacia RemediumFarm din Cluj nu lipseste nici din oferta magazinului virtual. Vanzarile prin farmacia online completeaza activitatea lantului Remedium Farm venind in intampinarea clientilor care nu au la dispozitie mult timp liber.

Farmaica online este impartita pe categorii bine definite, astfel incat sa gasesti rapid tot ceea ce ai nevoie. De la produsele destinate vietii intime a cuplului pana la slabire si detoxifiere, esti intampinat cu o multime de solutii medicale care promit sa iti usureze viata.


Produse pentru cuplu – solutii pentru o viata intima implinita, produse pentru protectie , dar si teste de sarcina si de ovulatie.

Tratamente pentru afectiuni, unde vei fi ghidat in alegerea tratamentului potrivit.

Produse pentru mama si copil – sunt special concepute pentru ingrijirea si dezvoltarea copilului, fiind un adevarat aliat pentru proaspata mamica.

Produse de igiena si ingrijire – vei gasi tot ce ai nevoie pentru ingrijirea tenului, a corpului, a parului, a unghiilor si a cavitatii bucale.

Produse bio si naturiste – sunt perfecte pentru clientii care s-au hotarat sa urmeze un stil de viata sanatos si care vor sa se trateze cu medicamente pe baza de plante.

Produse tehnico medicale – aparatura si dispozitive menite sa iti usureze viata de zi cu zi.

Produse pentru slabire si detoxifiere – sunt dedicate utilizatorilor care isi doresc sa urmeze o cura de detoxifiere ori au nevoie de aliati in lupta dusa contra kilogramelor nedorite.


Aici gasesti produsele de care ai nevoie la oferte speciale chiar din fata calculatorului. Nu lipseste din meniu nici sfatului specialistului. Remedium Farm iti ofera posibilitatea sa adresezi intrebari unui expert in domeniu farmaceutic prin serviciul de chat.


Acum este mai simplu si mai rapid sa faci rost de produsele farmaceutice de care ai nevoie. Rasfoieste paginile virtuale ale site-ului RemediumFarm si bucura-te de toate facilitatile pe care le pun la dispozitie vanzarile prin farmacia online.

Despre REMEDIUM FARM

Care sunt atuurile Remedium Farm?
Remedium Farm dispune de o echipa tanara, compusa din personal de specialitate, farmacisti si asistenti de farmacie, care depaseste, impreuna cu personalul auxiliar, 100 de angajati. Acestora li se asigura periodic cursuri in domeniul farmaceutic si li se insufla valori morale precum profesionalismul, seriozitatea si determinarea.
Renumitul lant farmaceutic din Cluj are un portofoliu format din game variate de produse si servicii de calitate, care il ajuta sa se diferentieze de alte companii din acest domeniu.