Restaurantul the ARTIST a lansat meniul de primavara …”the natural (r)evolution”

BUCURESTI - 5 aprilie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Turism, HR

Live site

Mai timid, dar primavara a hotarat sa isi intre in drepturi si anul acesta. In sfarsit! Cand zilele insorite au declansat afara o intreaga revolutie a naturii – culori, sunete, arome si emotii ametitoare - Chef Paul Oppenkamp si-a dorit sa surprinda aceasta explozie de senzatii si metamorfoza incredibila a naturii in noul meniu a-la-carte al restaurantului the ARTIST.

Restaurantul the ARTIST a lansat meniul de primavara …”the natural (r)evolution”

”the natural (r)evolution” este cel de-al treilea meniu a-la-carte creat de Chef Paul in cele 6 luni de la inaugurarea restaurantului the ARTIST. Acest meniu indraznet isi propune nu doar sa evoce, ci sa provoace explozia emotiilor si senzatiilor declansate de sezonul de primavara.

In (r)evolutia naturala a conceptului the ARTIST, Chef Paul a continuat sa studieze tehnicile de gatit pentru a crea noi texturi, arome, gusturi si experiente. In explorarile si cautarile sale neincetate Chef Paul a descoperit noi furnizori pasionati de calitatea produselor pe care le ofera, noi instrumente si ustensile care ii permit sa dezvolte tehnici noi de preparare si noi povesti culinare pe care le materializeaza in preparatele sale.

Precum firicelele de iarba care abia asteptau sa dea navala sau mugurii care exploadeaza la o usoara atingere a razelor de soare, culoarea si aroma preparatelor din meniul “natural (r)evolution” prind viata, alaturi de ametitoarele vinuri romanesti, colectie extinsa din acest sezon. Aici savoarea, ramane ingredientul cheie.

Spiritul usor si jucaus al sezonului se regaseste in fiecare farfurie. Astfel, noul meniu este dominat de preparate pe baza de peste, fructe de mare, printre care mentionam calcanul marinat in ulei de masline organic servit cu legume de culoarea primaverii si sos de sofran (in meniu: Poached Turbot). Un alt preparat care te duce deja cu gandul la vara este Sea Trio – compus din somon afumat, tartar de ton si sturgeon marinat in ceai verde.

La noi Salata de Primavara este o explozie de culori si gusturi - pepene cu spuma iaurt stropit cu suc de patrunjel si garnisit cu masline tapenade, iar Supa de Spanac “Baby” iti aduce aromele proaspete de primavara chiar in farfuria ta.

Pentru carnivorii gurmanzi am pregatit cateva preparate intru-totul speciale - Rack de Miel din Noua Zeelanda rumenit si servit cu o “Zacusca” altfel (in meniu: New Zealand Lamb Rack); Piept de porc gatit timp de 24 de ore aromatizat cu piper roz si soya si servit cu ciuperci King Oyster si Wasabi (in meniu: 24 Hour Cooked Crispy Pork Belly); iar pentru iubitorii de vita avem Vrabioara Vita Argentina acompaniata de cartofi Confit, fasole verde si ciuperci de padure (in meniu: Argentinean NY Strip Steak). 

La capitoulul desert, gasiti “clatitele” cu inghetata de visinata, branza dulce si stafide (in meniu: Clatite ( Romanian Pan-cakes) sau 3 Texturi de Ciocolata impletite cu 3 Texturi de Zmeura (in meniu: Chocolate & Raspberry). Lista se incheie cu o selectie de  branzeturi alaturi de Miere cu Trufe Negre (in meniu: Cheese Selection), iar inconfundabilul sorbet de castravete ramane in meniu pentru a racori zilele calde care urmeaza.

 Sunteti pregatiti pentru (r)evolutie?

 

the ARTIST

Telefon: 0728318871

e-mail: reservations@theartist.ro

Adresa: Strada Nicolae Tonitza 13, sector 3, Bucuresti

 

Program Mai 2013:

Marti – Duminica 12.00 – 23.00

Inchis in zilele de Luni

Inchis: Duminica, 5 Mai

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/restaurant-the-artist/restaurantul-the-artist-a-lansat-meniul-de-primavara-the-natural-r-evolution