Gusturi Romanesti... Asezonate
BUCURESTI - 24 octombrie 2012
Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, HoReCa
De vezi purcel ducând în gură paie
E semn că s-ar putea să dea o ploaie;
De-l vezi însă cu un măr în gură
Se lasă nesmintit cu... udătură!
Invitatie Gusturi Romanesti
Matei Sturdza
Pentru că este anotimpul recoltelor şi al festivalurilor vă invităm la o seară românească autentică, ce va încheia seria popasurilor culinare în gastronomia lumii iniţiată de restaurantul The Harbour. Va fi o seară cu „De-ale gurii din bătrâni”, ca să-l cităm pe scriitorul şi gastronomul Octavian Stoica, într-un cadru dedicat toamnei cu decoruri specifice tradiţionale româneşti.
Pentru noi toţi, toamna reprezintă un moment al bilanţurilor, însă obiceiurile de toamnă sunt pentru cei de la sate clipe de împlinire, păstrate cu sfinţenie pe multe dintre meleagurile României.
În cadrul evenimentului, Ion Blăjan, şeful secţiei Colecţii de la Muzeul Ţăranului Român va vorbi despre influenţe culinare, meşteşuguri, obiceiuri şi tradiţii româneşti din Ardeal şi Bucovina, până în Muntenia şi Dobrogea. Meniul serii realizat de Executive Chef Dumitru Bucşa, de la Pullman Hotel, va conţine preparate variate din gastronomia românească. Somelierul Bogdan Dumitrescu va fi la dispoziţia oaspeţilor, cu detalii despre vinurile autohtone de la Jidvei, care vor însoţi festinul toamnei.
De asemenea v-am pregătit, printre altele, şi o demonstraţie de olărit veritabilă.
Vă invităm să redescoperiţi tradiţiile şi bucatele tradiţionale româneşti în seara zilei de 31 octombrie, începând cu ora 20.00.
-
Dana Zãmãcãu
-
Pentru telefon si e-mail click aici
- RESTAURANT THE HARBOUR