Revevol, partener cheie global Google Enterprise, se extinde in Romania

BUCURESTI - 21 septembrie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Internet

Revevol anunta azi deschiderea filialei din Romania. Revevol ajuta corporatiile sa migreze catre Google Apps, cea mai avansata platforma de comunicare si colaborare gazduita in Cloud. In ultimii 4 ani grupul multinational Revevol a migrat peste 300.000 de utilizatori business catre Google Apps, in toata lumea. Romania este cea de-a 20 tara care sa se alature grupului prezent pe 5 continente.

The Game Changer in Cloud Business

Dan Bulucea, Country Manager Google Romania

Revevol Romania va fi format prin asocierea Revevol Group cu Appnor MSP, cel mai activ reseller local Google Apps. Strategia de expansiune internationala a Revevol se bazeaza pe lucrul cu parteneri locali cu experienta. Ca parte a Revevol partenerii au acces la expertiza oferita de proiectele globale, un program unic de training si change management si un protofoliu global de clienti.

"Appnor este prima companie romaneasca ce s-a definit prin promovarea solutiilor Cloud Computing. Implementarile de Google Apps din ultimii 2 ani ne-au demonstrat ca fenomenul de migrare catre Cloud a inceput si pentru companiile din Romania. Am hotarat sa ne asociem cu grupul Revevol pentru a putea adresa mai bine clientii Enteprise.  Expertiza si suportul oferite de grup sunt cerinte esentiale ale companiilor mari ce vor beneficiile mutarii in Cloud. Vom continua sa oferim serviciile managed sub brandul Appnor, insa produsele Google si software ca serviciu (SaaS) vor fi oferite de Revevol Romania." a declarat Dragos MANAC, CEO Appnor MSP.

Sunt din ce in ce mai multe companii, de toate dimensiunile, care trec la solutiile Google Enterprise bazate pe tehnologie Cloud Computing pentru a beneficia de flexibilitatea, securitatea si costurile reduse pe care acestea le ofera. Lansarea in Romania a Revevol combina experienta unui jucator de pe piata locala cu valoarea adusa de un palmares remarcabil de implementari ale solutiilor Google Apps pe diverse piete din intreaga lume – cu siguranta o formula de succes!” a declarat Dan Bulucea, Country Manager Google Romania.

Lansarea Revevol Romania va avea loc in cadrul unui eveniment organizat la Pullman World Trade Center, pe 22 Septembrie, la ora 14.00. Vor participa Laurent Gasser (Group CEO Revevol), Dan Bulucea (Country Manager Google Romania) si Agnes Horvath (CEE Manager Revevol). Vor fi prezentate avantajele majore aduse de  suita de aplicatii business de la Google, dar si studii de caz ale companiilor  care deja  au  adoptat  aceste  solutii.

Despre Appnor

Infiintat in 2010, Appnor MSP este un furnizor de servicii managed ce opereaza infrastructura in Europa si SUA. Avand propriul Cloud de infrastructura (IaaS) si propriul centru de date in Bucuresti, Appnor inchiriaza si administreaza infrastructura virtuala si dedicata clientilor tip business. Portofoliul de servicii variaza de la servere virtuale in cloud la medii complexe de continuitate si recuperare in caz de dezastru.

Solutiile Appnor se bazeaza pe un mix de infrastructura IT si servicii profesionale oferite de o echipa tehnica foarte experimentanta. Astfel, costul total de operare scade semnificativ.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/revevol/revevol-partener-cheie-global-google-enterprise-se-extinde-in-romania