S-a lansat blogul afacerilor rent a car din Romania

BUCURESTI - 13 aprilie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Internet

PromoNewMedia a lansat rent-a-car.com.ro, site-ul comunitatii de afaceri a firmelor rent a car din Romania. Platforma reprezinta un instrument de promovare pentru companiile din industria de inchirieri auto, dar si o sursa de informare pentru clientii car vor sa inchirieze o masina in Romania sau strainatate.

Modelul de business pentru afacerile din industria turismului, a evoluat foarte mult in ultimii ani. Companiile au incercat sa tina pasul cu globalizarea economiei si evolutia tehnologica, astfel incat centrul de greutate al promovarii si vanzarii de pachete turistice s-a mutat pe internet, Nu cred ca mai exista multe agentii sau operatori de turism care sa nu aiba o pagina web. Mai mult, marea parte a ofertelor de vacanta sunt prezentate pe net si vandute online. Marii operatori turistici integreaza pe site oferte complete de cazare (hotel, pensiuni) si transport (avion, rent a car).

Misinunea blogului rent a car este aceea de a promova firmele si serviciile de inchirieri auto in mediul online, pentru a putea fi gasite mai usor de potenatialii clienti sau partenerii de afaceri. Rent-a-car.com.ro se doreste a fi un ghid al companiilor cu activitati de inchiriere masini, prin postarea de documentatii si informatii utile si interesante in administrarea unei afaceri rent a car in Romania. Site-ul este interactiv, membri comunitatii putand publica articole si posta comentarii.

Un aspect la fel de important pe care blogul rent-a-car.com.ro si-l asuma, este acela de a informa corect clientii de inchirieri auto in legatura cu procedura de inchiriere a unei masini, explicarea contractului rent a car, sfaturi pentru inchirierea unui autoturism ieftin si multe alte informatii utile. Rent-a-car.com.ro este membru asociat Car Rental Association.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rezervat-ro/s-a-lansat-blogul-afacerilor-rent-a-car-din-romania