Cadou special la aniversarea a 10 ani de COMPASS Training!

BUCURESTI - 5 februarie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

COMPASS Training implineste 10 ani de proiecte incheiate cu succes! Acest know-how acumulat si validat in timp este in 2009 la dispozitia tuturor clientilor COMPASS!

Astfel, companiile-client au ocazia de a implementa mai usor planuri de dezvoltare profesionala pentru angajatii-cheie, in directiile vanzari, management si marketing. Consultantii COMPASS asigura fiecarui angajat o evaluare a nivelului actual de competenta si recomandari pentru dezvoltarea ulterioara. De asemenea, toti participantii la cursurile de negocieri si vanzari vor avea oportunitatea de auto-evaluare cu chestionare LIFO™.

Companiile care doresc sa beneficieze de acest serviciu pot alege din urmatoarea lista de cursuri deschise:

Februarie:

20-21 februarie - Negocieri-Abilitati de baza (375 euro*)

27-28 februarie - Marketing-Fundamente (275 euro*)

27-28 februarie - Finante pentru manageri non-finantisti (350 euro*)

Martie:

6-7 martie - Managementul proiectelor (390 euro*)

13-14 martie- Tehnici de baza in vanzari (365 euro*)

27-28 martie Finante pentru manageri non-finantisti (350 euro*)

Metodele de instruire sunt bazate pe interactivitate si invatare experientiala: impartasirea experientelor individuale ale participantilor, discutii de grup (libere si facilitate), brainstorming, exercitii din aria de activitate a participantilor, aplicatii in echipa, studii de caz, tehnici de rezolvare a problemelor.

Locurile sunt limitate: numarul maxim de participanti/grup este de 12 persoane. Inscrierea se face in ordinea primirii formularelor de inscriere completate.

Inscrierea la cursurile OPEN va ofera si urmatoarele avantaje:

Reducere intre 3 si 10 %, pentru inscrierea simultana a 3-6 participanti la oricare din cursurile mentionate.
Reducere de 10% pentru inscrierea cu minim 3 saptamani inainte de perioada derularii, la oricare din cursuri.
*Pretul mentionat este fara TVA, per participant, si include pachetul complet (prestatia trainerului, suportul de curs, sala, catering, coffee break, certificat de participare)

COMPASS Training si COMPASS Consulting asigura de 16 ani servicii de dezvoltare organizationala, avand in prezent un portofoliu de circa 500 de companii-client care au beneficiat de studii de caz bazate pe realitati economice romanesti, materiale de curs relevante si recomandari strategice. Programele sunt validate de referintele primite, printre care se numara SONY Romania, Raiffeisen Bank, Colgate-Palmolive, Honeywell Garrett, Apemin Tusnad, Ygrec Pagini Utile, Trust Eurotherm, Carpatair, Volvo Trucks.

In 2009, COMPASS incurajeaza companiile sa considere instruirea angajatilor ca fiind o necesitate, nu un lux, mai ales in perioade de recesiune. Managerii, responsabilii de marketing si in special oameni de vanzari au nevoie de actualizare periodica a cunostintelor si perfectionarea abilitatilor, pentru a face fata unui mediu puternic competitional.

Deciziile bune pot ajuta companiile sa fructifice perioada de recesiune si sa transforme amenintarea intr-o oportunitate.

Pentru detalii suplimentare in legatura cu modul de organizare si conditiile de plata va rugam sa ne contactati!

Despre RNE - Registrul National al Expertilor

Mai multe informatii despre cursurile deschise: www.compass.ro/Calendar
Contact: Mihaela Vlad

Tel/Fax: + 4 021 320 4292