Continuam traditia cu produsele Roland Pan, acestea fiind pe gustul consumatorilor - ne asigura Mihail Lazaroae, directorul comercial al producatorului si distribuitorului regional de panificatie Roland Impex din Turda

Turda - 8 septembrie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Produsele Roland Pan, sunt de calitate superioara pentru ca sunt produse din materii prime de calitate, cu dotari tehnice corespunzatoare, cu personal profesionist si nu in ultimul rand in conditii de igiena care sa asigure siguranta consumatorului in ceea ce priveste sanatatea sa.

Continuam traditia cu produsele Roland Pan, acestea fiind pe gustul consumatorilor -  ne asigura Mihail Lazaroae, directorul comercial al producatorului si distribuitorului regional de panificatie Roland Impex din Turda

Garantia calitatii produselor Roland Pan este asigurata de monitorizarea continua a fluxurilor de productie, incepand de la achizitiile de materii prime si continuand pana in momentul in care consumatorul are produsele pe masa din bucataria sa.

Identificarea corecta, a cerintei de consum pe categorii de clienti si adaptarea portofoliului de produse la cerinta consumatorului, a dus la un interes crescut din partea clientilor nostri, ceea ce arata ca se contureaza premisele unui solid obicei de consum, orientat pe panificatia, patiseria si cofetaria Roland Pan.

Misiunea companiei Roland Impex, asumata de catre fiecare angajat, de a satisface pe deplin cerinta de consum a clientilor cu gama completa de produse de panificatie, patiserie si cofetarie, cu angajamentul calitatii in produse si servicii, sunt ingredientele care fac intotdeauna diferenta.

Consolidarea pozitiei in categoria produselor de panificatie preferate de catre consumatori prin depasirea asteptariilor acestora (cresterea continua a gradului de satisfacere a cerintei) este tinta spre care, toti angajatii companiei Roland Impex, privesc atunci cand isi indeplinesc responsabilitiile zilnice.

Suntem pe gustul tau!

Despre Rolan Impex

Comunicat PR

Roland Impex, Turda