Cursuri open remunerarea resurselor umane si managementul timpului lucrat

BUCURESTI - 28 februarie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Finante / Contabilitate, Industrie, HR, Cursuri

Live site

Seminariile sunt adresate profesionistilor din domeniul resurselor umane si financiar-contabil implicati in procesele de elaborare a pachetelor de beneficii si organizare a timpului de lucru si procesul de calcul salarial.

Romanian Software va asteapta la doua cursuri open  care se vor desfasura la Casa HR. Detalii despre seminarii gasiti aici.

Vom discuta in cadrul seminarului din 12 martie despre remunerarea resurselor umane din companie, despre alternative la contractele de munca, despre politici de remunerare și facilitati fiscale, despre optimizarea costului cu forta de munca. Vom lucra mult pe studii de caz si de asemenea vom raspunde punctual intrebarilor dumneavoastra.

Seminarul din 2 aprilie va avea ca tema organizarea timpului de lucru in companii, vom discuta despre programe de lucru, repartizarea timpului de lucru, prevederi legale privind remunerarea timpului de lucru, stabilirea indemnizatiilor pe perioade de suspendare, compensarea timpului de lucru suplimentar, despre cum putem sa optimizam timpul de lucru tinand cont de restrictiile, dar si de avantajele legislative si bine inteles, vom discuta despre situatiile concrete din companiile dumneavoastra.

Va puteti inscrie prin transmiterea unei solicitari la adresa office@romaniansoftware.ro

Va asteptam cu drag!

Despre Romanian Software

Romanian Software este lider pe piata din Romania in domeniul dezvoltarii si implementarii de solutii sofware in domeniul resurselor umane. In cei 12 ani de experienta de cand se afla pe piata din Romania, compania a oferit solutii flexibile si inovatoare unui numar de peste 400 clienti. Produsul principal al Romanian Software este solutia integrata HRP, cu ajutorul careia sunt procesati peste 100.000 salariati.
www.hrp.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romanian-software1/cursuri-open-remunerarea-resurselor-umane-si-managementul-timpului-lucrat