ROPECO ofera solutia ideala pentru managementul unei companii - cititor coduri de bare 2D

BUCURESTI - 26 iunie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Constructii, Industrie, Logistica/Transport, Farmaceutic

SCANNER CODURI DE BARE 2D - VIITORUL ESTE AICI!
Codurile de bare 2D ajuta firmele sa aiba un management mai bun al stocurilor, sa se conformeze eficient reglementarilor privind trasabilitatea din industriile alimentara, farmaceutica, si sa capteze noi tipuri de date pentru a-si imbunatati eficienta de ansamblu a proceselor. In plus, atat comerciantii cat si producatorii trebuie sa implementeze noile coduri de bare 2D standard care au fost create pentru a eficientiza intregul lant de distributie.

ASIGURATI-VA VIITORUL AFACERII CU IMAGERE 2D, PERFORMANT SI ACCESIBIL CA PRET

Motorola DS4208 are aceeasi viteza uluitoare a unui scaner laser atat pe coduri de bare 1D cat si 2D, ceea ce va permite sa folositi codurile 2D fara a sacrifica calitatea sau performanta procesului de scanare. Si pentru ca pot capta coduri de bare imprimate pe hartie sau afisate pe ecranul unui telefon mobil, comerciantii pot interactiona cu clientii care descarca cupoane mobile sau care au carduri de loialitate mobile. Cu DS4208, la un pret accesibil, beneficiati de cea mai buna viteza de scanare pe orice cod de bare si de un design durabil pentru o fiabilitate de lunga durata.

O RELATIE MAI BUNA CU CLIENTII SI VENITURI MAI MARI FOLOSIND CODURILE DE BARE MOBILE

Pentru ca DS4208 poate sa scaneze coduri de bare pe ecranele telefoanelor mobile, puteti atrage sute de mii de clienti care isi folosesc telefoanele mobile pentru a-si gestiona mai bine existenta. Comerciantii pot scanna cupoane mobile, carduri mobile de cadouri si multe altele. Restaurantele Fast Food pot sa accepte cupoane mobile la casa. Cupoanele mobile cu functie de localizare permit comerciantilor si restaurantelor sa ispiteasca clientii sa ii viziteze atunci cand se afla in vecinatatea lor. Hotelurile pot permite vizitatorilor sa foloseasca carduri de loialitate electronice, stocate in telefoanele lor mobile, eliminand nevoia de a cara carduri din plastic. Si pentru ca teatrele, stadioanele, pot scanna bilete electronice la fel de usor ca pe cele din hartie, pot oferi spectatorilor un avantaj in plus - bilete fara hartie.

O INVESTITIE INTELIGENTA CU UN TCO MINIM

DS4208  este construit sa dureze - si cele mai dure teste Motorola o dovedesc. DS4208 are o perfromanta remarcabila chiar si dupa expunerea la caldura, frig, praf, lichide si 2000 de lovituri consecutive prin cadere.

Scaneaza practic orice cod de bare afisat pe orice suport; vine in intampinarea clientilor care imbratiseaza noua tehnologie a codurilor de bare electronice.

Satisfactia clientilor este politica firmei ROPECO de aproape 20 de ani.

Despre ROPECO Bucuresti S.R.L.

ROPECO Bucuresti este o societate mixta romano-elvetiana, infiintata in anul 1993, cu o experienta de aproape 20 de ani pe piata de specialitate, oferind solutii si echipamente care inglobeaza inalta tehnologie testata cu succes la nivel mondial.
Un avantaj major al companiei ROPECO este faptul ca detine o retea nationala de service care acopera tot teritoriul tarii!
Consultanta gratuita, livrare, instalare a echipamentelor si consumabilelor!
O caracteristica importanta a companiei o reprezinta si organizarea interna conform standardelor de: Management al Calitatii ISO 9001:2008, Managementul Mediului ISO 14001:2004, Managementul Sanatatii si al Securitatii Ocupationale OHSAS 18001:2007, ECOTIC Protectia Mediului Inconjurator, Sistemul de Management al Securitatii Informatiei ISO 27001:2005.
Mai multe informatii pot fi obtinute la ROPECO de pe site-ul www.ropeco.ro
S.C. ROPECO BUCUREŞTI SRL
Telefon: 004 021 317 37 50 / 004 021 317 28 51,
Fax: 004 021 317 39 06, E-mail: office@ropeco.ro