Magazinul Libris sarbatoreste 7 ani de activitate pe piata online

Brasov - 20 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Cea mai mare librarie online din Romania, Libris .ro implineste pe data de 20 mai 2016 7 ani de activitate pe piata de specialitate si sarbatoreste cu mii de cadouri pentru clientii din acea zi.

Munca, dedicatia si entuziasmul au reprezentat motorul care a propulsat aceasta initiativa de la stadiul de proiect la cea mai mare librarie online din tara.

Ce au insemnat 7 ani pentru Libris.ro
7 ani de Libris au insemnat:
5 milioane de carti vandute;
1.300.000 de comenzi;
peste 10.700.000 de vizitatori unici.

"Sapte ani de Libris.ro inseamna pentru noi sapte ani de munca, dedicare, entuizasm, creativitate si emotii, cu rezultate pe masura. Libris.ro se dezvolta continuu. Anul acesta, de pilda, vom aborda zone noi din educatie, cultura si dezvoltare personala" - Laura Teposu, Director Dezvoltare.

Cadouri aniversare pentru ziua de 20 mai

Pentru a sarbatori aniversarea a 7 ani de activitate plini de succes, Libris a pregatit cadouri speciale pentru toate comenzile plasate in ziua de 20 mai.

La data aniversara, comenzile plasate incepand cu primele ore ale diminetii si pana la miezul noptii vor primi garantat un cadou special. In acest scop, au fost pregatite peste 7000 de cadouri ale caror valoare cumulata atinge suma de 80.000 de lei.

Tot cu aceasta ocazie, peste 90.000 de produse vor beneficia de reduceri considerabile.

Se estimeaza ca, cu ocazia aniversarii Libris, comenzile vor creste de pana la 6-7 ori fata de campaniile cu care librararia online a obisnuit deja clientii fideli.

Pentru cei mici se pot alege noile titluri din literatura pentru copii sau noile jocuri educative, fara sa uitam sa amintim de o gama larga de carti motivationale pentru cei mari.

Despre Libris
Libris este divizia online a societatii Libris SRL cu experienta de 25 de ani pe domeniul distribuitiei de carte. Cu 110.000 de titluri de carte disponibile in limba romana si engleza, Libris.ro conduce detasat in topul celor mai mari librarii online din Romania.

Libris se distinge fata de competitiori printr-o serie de campanii inspirate, gandite special pentru a raspunde la nevoile potentialilor clienti. Astfel, a devenit primul magazin online din Romania care ofera permanent transport gratuit la comenzi de orice suma.

In anul 2014, Libris s-a alaturat campaniei Slavati Copii pentru reducerea ratei mortalitatii infantile in Romania, oferind sansa cumparatorilor sa doneze sume incepand cu 1 leu catre organizatia nonprofit Salvati Copii.
Strategia de dezvoltare Libris.ro se concentreaza pe adaugarea permanenta de noi categorii pentru a oferi clientilor o gama cat mai larga de titluri din toate domeniile de interes.

Despre Libris SRL

LIBRIS are o bogata traditie si experienta in domeniul difuzarii de carte si muzica prin libraria “St. O. Iosif” si punctele sale de lucru.LIBRIS ofera parteneriat pentru firmele romanesti si straine specializate in distributia de carte, muzica, produse de papetarie etc, dorind stabilirea unor relatii de afaceri directe cu edituri, producatori de muzica etc.Incepand cu anul 2005, LIBRIS este producator de materiale discografice, productiile LIBRIS inscriindu-se in standardele inalte de calitate impuse de O.R.D.A. iar albumele lansate sunt incluse in topul vanzarilor pe plan national.

Taguri: Librarie onlinecartiLibris
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-libris-srl/magazinul-libris-sarbatoreste-7-ani-de-activitate-pe-piata-online