Probleme de securitate? Castiga cu MobileNews si BitDefender 45 de licente de securitate saptamanal!

BUCURESTI - 9 octombrie 2009

Comunicat tip General in IT&C

MobileNews si BitDefender te invita sa participi la concursul organizat timp de doua saptamani pe website-ul www.mobile-news.ro, in perioada 9 - 22 octombrie 2009.

MobileNews si BitDefender te invita sa participi la concursul organizat timp de doua saptamani pe website-ul MobileNews , in perioada 9 - 22 octombrie 2009.

Timp de doua saptamani, BitDefender ofera utilizatorilor MobileNews, saptamanal, cate 45 de licente pentru solutii de securitate din generatia 2010, respectiv cate 15 licente din fiecare solutie de securitate BitDefender: Total Security 2010, Internet Security 2010 si Antivirus 2010.
In total, punem la bataie 90 de licente in cele 2 saptamani de concurs.

Concursul se organizeaza in sectiunea Joaca pe website-ul MobileNews. Concursul face parte din seria de concursuri organizate lunar de MobileNews.

Cum se desfasoara concursul?
Pentru a participa la concurs, utilizatorii trebuie sa aiba un cont sau sa se inscrie pe website-ul MobileNews. Dupa autentificare, prin accesarea sectiunii Joaca, cu un singur click pe interfata jocului, participantii vor putea raspunde la cateva intrebari cu privire la solutiile de securitate BitDefender. Pentru a raspunde corect la intrebari, participantii pot consulta site-ul www.bitdefender.ro sau articolele despre BitDefender de pe www.mobile-news.ro

Castigatorii vor fi alesi saptamanal prin tragere la sorti dintre participantii cu cel mai mare numar de raspunsuri corecte (maxim 5 puncte, minim 1 punct, fiecare intrebare valorand 1 punct).
Premiile se vor acorda saptamanal si constau in cate 15 licente pentru fiecare din urmatoarele produse: BitDefender Antivirus 2010, BitDefender Internet Security 2010, BitDefender Total Security 2010.

Premiul I: Total Security 2010 – 15 licente pe saptamana

BitDefender Total Security 2010 ofera protectie proactiva completa impotriva tuturor pericolelor de pe Internet, precum si optiuni de intretinere a sistemului si de backup, fara a reduce viteza calculatorului tau.

Premiul al II-lea: Internet Security 2010 – 15 licente pe saptamana

BitDefender Internet Security 2010 va ofera, tie si familiei tale, toata siguranta de care aveti nevoie pe Internet, fara a reduce viteza calculatoarelor voastre. Astfel, sunteti protejati de virusi, atacuri informatice si spam si beneficiati de optiuni de control parental si de firewall.

Premiul al III-lea: Antivirus 2010 -15 licente pe saptamana

BitDefender Antivirus 2010 ofera protectie proactiva avansata impotriva virusilor, a programelor spion, a tentativelor de frauda (phishing) si a celor de furt de date personale, fara a reduce viteza de functionare a calculatorului tau.

Despre TRIM PUBLICATIONS SRL

Despre MobileNews
Lansata in 2008, revista de telecomunicatii online Mobile News, editata de SC TRIM Publications, se numara printre cele mai inovatoare publicatii online de acest tip, oferind utilizatorilor noutati de calitate din domeniul telecomunicatiilor. Mobile News s-a extins la inceputul lunii ianuarie 2009 pe plan european, acoperind cu stiri zilnice intreaga Europa de Sud Est www.news-mobile.eu Revista prezinta stirile telecom locale in Romania, Grecia, Bulgaria si Cipru in limba materna, si in Albania, Serbia, Macedonia, in limba engleza. Incepand cu toamna lui 2009, cand s-a realizat si updatarea tuturor website-urilor, MobileNews va aduce concursuri si interviuri periodice cu personalitati din lumea telecomunicatiilor. Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati www.mobile-news-ro

Despre BitDefender

BitDefender www.bitdefender.ro este producatorul uneia dintre cele mai rapide si eficiente linii de solutii de securitate a datelor atestate pe plan international. Inca de la inceputurile sale, din 2001, BitDefender a creat un nou orizont de asteptari si a ridicat standardele in materie de preventie proactiva a pericolelor
informatice, viteza de reactie si actualizare usoara. In fiecare zi, BitDefender protejeaza milioane de utilizatori individuali si companii din intreaga lume, oferindu-le posibilitatea unei experiente digitale in deplina siguranta. Solutiile BitDefender sunt distribuite printr-o retea globala de parteneri (distribuitori si reselleri) in peste 100 de tari din intreaga lume. Pentru informatii suplimentare va invitam sa vizitati site-ul dedicat solutiilor de securitate BitDefender.
In Romania, solutiile BitDefender sunt disponibile prin partenerii de distributie: Asesoft Distribution, SCOP Computers, RHS Company, Aline Distribution, Agis Computer si in urmatoarele lanturi retail cu acoperire nationala: Altex/Media Galaxy, Depozitul de Calculatoare, Domo, Carrefour, Metro, Twister si Auchan.

Edith Uncu
redactia@mobile-news.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-trim-publications-srl/probleme-de-securitate-castiga-cu-mobilenews-si-bitdefender-45-de-licente-de-securitate-saptamanal