Scala JWT, Saga Film si Chainsaw Europe obtin o prestigioasa distinctie la EPICA Awards

BUCURESTI - 25 ianuarie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Mircea Olteanu, senior editor Chainsaw Europe pleaca saptamana aceasta, alaturi de echipa Scala JWT, catre Stockholm, unde se va desfasura Epica Awards 2006 – cea mai prestigioasa ceremonie de premiere a creativitatii in Europa. Intregii echipe i se va inmana trofeul Gold Epica 2006.

“Un pas mic pentru mine… un pas mare pentru omenire!”… a declarat cu umor Mircea Olteanu.

Lucrarea premiata - „Gipsy”este un auto-promo al agentiei JWT Scala. Spotul prezinta o tiganca mergand pe o strada pustie dintr-un cartier. Ea proclama toate meritele agentiei ca apartinand locuitorilor acelei strazi, in timp ce acestia dorm.

Spotul a fost regizat de Mark Walton, director de creatie Scala JWT, si a fost produs de Saga Film. Scenariul a fost realizat the Mark Walton si Mihai Cojocaru, iar spotul a fost editat de Chainsaw Europe prin implicarea directa a lui Mircea Olteanu.
Spotul „Gipsy” a intrat si pe lista scurta a Golden Drum in octombrie, la festivalul „Golden Drum” de la Portoroz.

Alti castigatori ai Gold Epica 2006 sunt BBDO London, Fallon London, Lowe London, Weiden & Kennedy Amsterdam si Leo Burnett Milano.

Despre Saatchi & Saatchi

Chainsaw Europe este singura companie specializata ce asigura servicii integrate de post productie, îmbinand experienta, tehnologia si know how-ul expertilor americani în acest domeniu cu talentul si creativitatea editorilor din Europa de Est. Chainsaw Europe este sucursala companiei americane Chainsaw Inc din Santa Monica, California.
Oana Hurdubelea
PR Supervisor
Saatchi & Saatchi
oana.hurdubelea@saatchi.ro