Sapte Spice Producator de faina Cerificat IFS

BUCURESTI - 6 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Industrie, Retail

CARE SUNT AVANTAJELE ACHIZITIILOR DE FAINA DE LA UN PRODUCATOR CERTIFICAT IFS?

IFS

Calitatea produselor SAPTE SPICE este una deosebita, comparativ cu produsele similare din piata, iar garantarea sigurantei lor este primordiala. De aceea implementam permanent cele mai eficiente sisteme de calitate si management. Astfel ca la finalul lunii iunie a avut loc auditul in vederea certificarii standardului de calitate IFS, care a avut un rezultat pozitiv, cu un procentaj  impresionant de peste 95%.

CARE VOR FI BENEFICIILE CLIENTILOR NOSTRI ODATA CU IMPLEMENTAREA STANDARDULUI IFS?

•  contribuim la asigurarea unui acces mai facil al produselelor de brutarie, patiserie si cofetarie realizate de clientii nostri in lanturile IKA;

• ajutam clientii sa se alinieze cu cerintele legale si sa asigure un nivel inalt de protectie a consumatorului;

• confirmarea faptului ca fainurile noastre sunt de calitate superioara si respecta toate standardele nationale si internationale in domeniu;

• oferim siguranta alimentara – prin atestarea faptului ca produsele sunt conforme cu specificatiile de produs si cu legislatia locala si internationala, care certifica siguranta si calitatea pentru consumatori;

• oferim siguranta ca produsul achizitionat contine exact ce scrie pe ambalaj si a fost produs in Romania la standarde occidentale.

Standardul IFS Food este un standard recunoscut pentru auditul producatorilor de alimente GFSI (Global Food Safety Initiative). Accentul se pune pe siguranta alimentelor si pe calitatea proceselor si a produselor.

Despre SAPTE SPICE

Compania SAPTE SPICE este unul dintre cei mai mari jucatori din industria romaneasca de morarit si a fost infiintata in 2007, prin desprinderea diviziei de morarit din cadrul grupului Vel Pitar. SAPTE SPICE detine patru mori, cu o capacitate anuala de macinis de peste 200.000 de tone. SAPTE SPICE a inregistrat in anul 2016 o cifra de afaceri de peste 200 milioane lei si un profit operational de peste 3 milioane lei.
Gratie investitiilor facute, SAPTE SPICE s-a remarcat prin introducerea corectiei enzimatice totale a fainurilor, eliminand folosirea aditivilor chimici, prin performanta de a macina integral bobul de grau la un nivel de granulozitate unic, comparabil cu cel al fainurilor albe si printr-un portofoliu complex care ajunge la brutarii, patiserii, cofetarii si la toate raioanele in-store bakery ale lanturilor internationale de hypermarketuri.

De curand, leadershipul companiei s-a extins pe un nou segment, cel al produselor din secara, SAPTE SPICE fiind prima companie de morarit care lanseaza o gama completa de fainuri si mixuri pe baza de secara pe piata romaneasca.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sapte-spice/sapte-spice-producator-de-faina-certificat-ifs