Ingrijire varstnici, babysitting, servicii curatenie birou/acasa

BUCURESTI - 29 decembrie 2009

Comunicat tip General in Social

Acasa Expert este o firma specializata in servicii de curatenie pentru birouri si case particulare, ingrijire copii si batrani la domiciliu, care ofera un program flexibil intre2-12 ore/zi sau chiar intern (cu cazare).

Dupa un an tensionat financiar firma Acasa Expert, specializata in servicii de curatenie, babysitting si oldsitting, se afla inca in topul firmelor care asigura aceste servicii.
Secretul mentinerii in top consta in construirea catorva etape care au adus un plus calitatii serviciilor de recrutare bone, infirmiere si menajere. ‘Clientii nostri au simtit intotdeauna ca suntem alaturi de ei si ca pot conta pe proptitudinea, discretia si seriozitatea noastra’ declara Carmen Suiu, manager la Acasa Expert. ‘S-a pastrat tariful insa a fost consolidata aria calitativa in detrimetul celei cantitative.’
Pe partea serviciilor de curatenie pentru sedii de firme sau acasa, Acasa Expert colaboreaza cu parteneri uriasi care furnizeaza echipament, consumabile si detergenti clientilor la un pret nesemnificativ. Din acest punct de vedere un contract cu Acasa Expert este mai mult decat avantajos.
Pe partea serviciilor de recrutare a personalului casnic atuul firmei este experienta de peste 6 ani. ‘Avem bone, menajere si infirmiere cu care am lucrat noi personal si pe care il putem recomanda cu toata increderea dincolo de toate documentele aduse la agentie si testarile psihologice’, a declarat Carmen Suiu.
‘Ca noutate in cadrul firmei avem posibilitatea de a va trimite personal calificat pentru supravegherea pacientului in cadrul spitalului sau in regim intern (adica se ofera cazare separat) la domiciliul copilului, varstnicului cau pacientului.’
Avem si consilieri medicali cu care ne sfatuim ocazional in privinta diverselor cereri ale clientilor. Incercam sa oferim solutii oricarei tip de cereri din partea clientilor indiferent de conditia materiala, starea de sanatate si zona de domiciliu ale acestora.
Pentru anul 2010, Acasa Expert surprinde din nou prin aducerea de bone si menajere din Filipine intrucat au avut nenumarate cereri in acest domeniu.

Despre ACASA EXPERT SRL

www.acasa-expert.ro
Echipa Acasa EXpert
tel.: 021.3135959, 031.4172771