Astro-Festival Craiova 7-8 Iunie 2008

BUCURESTI - 30 mai 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Cabinetul de astrologie Ascella va invita in perioada 7-8 Iunie in Craiova la Astro-Festival. Acest eveniment anual este organizat de Asociatia Astrologilor din Romania si are ca obiectiv popularizarea astrologiei in forma ei adevarata.

Astro-Festival Craiova 7-8 Iunie 2008

Asto-Festivalul se afla la a treia editie iar anul acesta locatia aleasa este una speciala Muzeul de Arta din Craiova.

Programul consta intr-o suita de conferinta si prezentari astrologice sustinute si la care participarea este gratuita. Conferinţele încep sâmbătă, 7 iunie la ora 10h00 şi duminică, 8 iunie la ora 10h30

Între conferinţe, se vor acorda consultaţii astrologice gratuite!

Se vor afla în sală sau la pupitrul de conferinţe, următorii astrologi (în ordine alfabetică):
Alina Bârcă - Olanda (membru Acubens) ● Firicel Ciarnău – Deva, (vicepreşedinte AAR, autorul cărţii „Bazele astrologiei”, directorul şcolii de astrologie „Fidelia”) ● Dan Ciubotaru – Bucureşti, (vicepreşedinte AAR, creatorul softului de astrologie „Configuration Hunter”) ● Mariana Constantin – Craiova (membru AAR) ● Mihaela Dicu – Craiova (preşedinte AAR, autoarea cărţilor „Zodiacul” şi „Primul pas spre horoscop”, redactor-astrolog la revistele „Avantaje”, „Joy” şi „Alege TV”) ● Gabriela Dima – Piteşti, (membru AAR, alias „Minerva”, emisiune la OTV) ● Raisa Dobrovolschi – Craiova, (membru AAR) ● Constatin Dorneanu - Câmpulung Moldovenesc, (membru AAR, emisiune la OTV) ● Nicoleta Drăgoi – Bucureşti (membru AAR) ● Mariana Dumitru - Valenii de Munte (membru AAR) ● Daniela Fechete – Sibiu (membru AAR) ● Fulop Laszlo - Miercurea-Ciuc (membru fondator AAR) ● Mihaela Isfan – Bucureşti (membru AAR) ● Letiţia Lazăr – Bucureşti (membru AAR) ● Elena Manea (emisiune la GoodLife TV) ● Florina Marin - Moreni (membru AAR) ● Adrian Mîndruţă-Tănăsescu (AdiM) - Buzău (vicepreşedinte AAR, autorul cărţii „Simbolurile sabiene”, redactor-şef al revistei „Astrele”) ● Elena Nainer – Bucureşti (secretar AAR) ● Jeni Nicolae – Bucuresti ● Camelia Pătrăşcanu – Bucureşti (membru AAR, emisiune la Euforia TV) ● Ovidiu Pătraşcanu – Bucureşti (membru AAR) ● George Petre – Bucureşti (membru AAR) ● Elena Pistrui-Maximean - Bucuresti (membru AAR) ● Anca Simionescu – Bucuresti ● Monica Toma – Oneşti (membru AAR) ● Melania Tutunaru – Bucureşti (membru AAR) ● Marcela Zamfir – Craiova (membru AAR)

Eveniment special: lansarea cărţii „Primul pas spre horoscop”, de Mihaela Dicu

Detalii puteti gasi si pe site-ul AAR www.aar.org.ro

Despre SC Ascella Services SRL

Cabinetul de astrologie Ascella este administrat de catre compania SC Ascella Services SRL.
Dan Ciubotaru
Astrolog
T: 0728869955
www.ascella.ro