Teren de golf la standarde internationale în inima Ţării Făgăraşului

Brasov - 19 iunie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

SC Brasov Logistic Park SA demareaza un nou proiect pe un teren situat in inima Ţării Făgăraşului , respectiv amenajarea singurului teren de golf de 18 găuri din România cu dată estimată de finalizare , iulie 2009.

SC Brasov Logistic Park SA societate de promovare imobiliară pe piaţa braşoveană de profil, anunţă demararea unui nou proiect novator atât pe segmentul entertainment cât şi business.
Pe unul din terenurile existente în patrimoniul societăţii, în inima Ţării Făgăraşului se va amenaja un teren de golf cu 18 găuri la standarde profesionale. Data aproximativă de finalizare a proiectului este iulie 2009, an din care se speră chiar gazduirea unor turnee de largă recunoaştere internaţională.
Avantajele acestui teren de golf rezidă în principal în amplasarea sa chiar în mijlocul ţării, la doar două ore de capitală, într-o încântătoare zonă montană, presărată de pâlcuri de pădure virgină şi lipsită de orice factor de poluare.
In România la această oră nu este amenajat nici un teren de 18 găuri, există un singur teren de golf de lux, omologat internaţional (de 9 green-uri) în judeţul Prahova, şi se preconizează construirea a încă trei terenuri la Constanţa, Timişoara şi în zona Ploieşti. Preconizăm că investiţia ce va urma a fi făcută în zona Făgăraş să se ridice la 20 milioane de euro.

Despre SC BRASOV LOGISTIC PARK SA

Braşov Logistic Park SA este societatea administrator a parcului industrial ce promovează proiectul ECO-LAND BUSINESS PARK VLĂDENI.
Veress Eleonora
manager HR
nveress@euromail.ro
blp@euromail.ro