Bookcity.ro – Mai mult ar fi gratis!

Brasov - 21 noiembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Internet

După succesul de anul trecut reprezentanții librăriei online bookcity.ro au decis ca anul acesta să ofere iubitorilor de lectură cele mai negre reduceri sub sloganul “mai mult, ar fi gratis”.

Bookcity.ro – Mai mult ar fi gratis!

Astfel, începând cu 22 noiembrie 2013, în limita stocului disponibil, puteți achiziționa 14 000 de produse (cărți, jucării, papetărie, filme, muzică și ebook-uri)  cu reduceri de până la 70%.  Livrare se face în 24h prin curier rapid.

Abonați-vă la newsletter-ul bookcity.ro pentru a afla primii reducerile de Black Friday. Creați-vă cont în magazin pentru a plasa comanda mai repede și mai usor.

Librăria online Bookcity.ro este  dezvoltată de  S.C. Compact  S.A. și a fost lansată la începutul anului 2012. Proiectul Bookcity.ro a beneficiat, în primul rând,  de experiența oamenilor din spatele companiei  S.C. Compact S.A., societate ce administrează o rețea de librării off-line și, în al doilea rând, de parteneri de încredere care au dezvoltat platforma de e-commerce. Împreună  administrăm/dezvoltăm o librărie virtuală, plăcută în utilizare, simplă în comandare și rapidă în livrare. 

Despre Compact SA

http://bookcity.ro/ - singura librărie online ce vă oferă cărți, muzică, filme și papetărie.