Librăria Bookcity își extinde activitatea cu magazine în locații cheie din țară

Brasov - 13 noiembrie 2017

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Despre Bookcity

Înfiinţată din dragoste pentru cărţi şi cultură în anul 2011 în Braşov, magazinul online www.bookcity.ro și apoi libraria Bookcity au început să se bucure de un real succes după doar un an de activitate. Secretul? Suntem oameni pasionaţi de cultură şi lucruri educative, ce caută să pericliteze ignoranţa prin promovarea de smart entertanment - cărţi, a jocuri educative și alte activități care dezvoltă creativitatea.

Bookcity - Librăria ce-ți oferă doza zilnică de cultură

Bookcity - Librăria ce-ți oferă doza zilnică de cultură

Librăria Bookcity, operată de compania Compact S.A. din Brașov, își extinde activitatea prin două noi magazine fizice în București și Galați.

Până la finalul lunii martie 2018, publicul avid de smart entertainment  - cărți, jocuri educative și cadouri va avea la îndemînă două noi librării tip concept stores. Bookcity, care anul trecut a înregistrat o cifră de afaceri de 4.4 milioane de lei și un profit de net de 82.855 lei, va deschide încă două concept stores amplasate în București și Galați. Ambele magazine vor fi poziționate în centre comerciale, respectiv centrul  Auchan din Drumul Taberei București și mall-ul Shopping City din Galați.

“Am ales să deshidem noi magazine în centre comerciale tip mall deoarece experiența din ultimii doi ani din Coresi Mall Brașov ne-a dovedit că publicul amator de smart entertainment - cărți, jocuri educaționale și cadouri își dorește locații accesibile, o gamă variată de produse dar în același timp un design wow și facilități premium” declară Andreea Morariu, Director General Bookcity.ro

Designul librăriilor va continua conceptul de „Oraș al Cărților”, design care oferă clienților senzația că se află la cumpărături pe străzile unui adevărat centru urban. Spațiul este permisiv pentru acest concept, magazinul din Galați avănd 225 metri pătrați iar cel din București 190 metri pătrați.

„Luna noiembrie este o lună deosebit de importantă pentru noi. Pe 16 noiembrie vom inaugura magazinul din Galați, urmănd ca în martie 2018 să deschidem magazinul din București. Iar pe 17 noiembrie vom porni campanie Black Friday pe care o vom desfășura în magazinul online www.bookcity.ro” continuă Andreea Morariu, Director General Bookcity.ro

În librării vor fi disponibile peste 30.000 de produse unice din categorii precum: cărți, muzică, film, kendama, boardgames, accesorii de papetările precum și o gamă foarte diversă de cadouri și decorațiuni potrivite pentru sărbătorile de Crăciun.

Contact pentru presă

Laurențiu Dobre – Marketing Manager

Laurentiu.dobre@bookcity.ro

Despre Compact SA

http://bookcity.ro/ - singura librărie online ce vă oferă cărți, muzică, filme și papetărie.

Taguri: cadouricartijucariilibrariepapetariebookcity