CURIERUL NATIONAL - DE 18 ANI IMPREUNA

BUCURESTI - 5 decembrie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Curierul National implineste astazi, 05 decembrie 2008, 18 ani, devenind un Ziar de business MAJOR.

Curierul National a aparut pe piata media din Romania in 1990, sub patronajul regretatului Valentin Paunescu, ca ziar generalist, fiind primul cotidian privat din tara. De-a lungul timpului si-a schimbat layout-ul pentru a fi mai aproape de cititori, iar calitatea informatiilor a crescut si ea.
Nume importante ale presei romanesti, precum: Eugen Ovidiu Chirovici, Ralu Filip, Rodica Avram, Adrian Vasilescu, Monica Zvirjinschi, Valeriu Ripeanu, Marius Tuca, Victor Ciutacu, Dan Dumitrescu, Oprea Georgescu, Razvan Barbulescu, Horia Alexandrescu au consolidat si modelat Curierul National, dovedindu-se o “adevarata scoala de presa” pentru multi dintre jurnalistii de azi.
Gandit inca de la primul numar ca o busola pentru romanii confruntati cu tranzitia naucitoare catre o economie capitalista, Curierul National doreste sa se mentina ca un barometru ce reflecta tendintele si oportunitatile mediului economic si financiar actual.
In decembrie 2004, Curierul National se transforma dintr-un ziar generalist intr-un cotidian de business. El vine in sprijinul romanilor, din ce in ce mai interesati de realitatea economica nationala si internationala, avand pagini specializate de mare interes, opinii, prognoze si comentarii, sustinute de analisti economici si politici recunoscuti.

Despre SC CURIERUL NATIONAL SA

Curierul National si-a consolidat pozitia pe nisa de business, incheind anul 2008 cu un tiraj de 14.000 de exemplare, in majoritate abonamente si cu o audienta depasind 144.000 de cititori pe editie. Structura audientei cuprinde preponderent oameni cu studii superioare, detinand functii de conducere, fapt care demonstreaza inca o data calitatea informatiilor ziarului pe segmentul vizat.

S.C. Curierul National S.A.
Ana Zarioiu
Coordonator Marketing si Relatii Publice
021.599.55.19
0720.880.412