O noua unealta informativa pentru cursul valutar

BUCURESTI - 20 iulie 2006

Comunicat tip General in Finante / Contabilitate

CursulZilei.ro vine in intimpinarea utilizatorilor de Internet interesati de evolutiile zilnice din domeniul financiar.

O noua unealta informativa pentru cursul valutar

Prin CursulZilei, navigatorii de pe Internet pot afla in orice moment cotatiile principalelor monede valutare precum si evolutia precedenta a acestora, in conformitate cu informatiile furnizate de BNR. Evolutia este prezentata atat sub forma unei arhive calendaristice (utilizatorul putand accesa cursul din zile anterioare, incepand cu 1998), cat si sub forma unor grafice ce ilustreaza fluctuatiile valutei selectate pe orice perioada intre aceasta data si cea curenta.
Spre deosebire de orice alt site financiar din piata on-line romaneasca, site-ul dezvoltat de agentia DIFFstudios beneficiaza de o interfata prietenoasa, usor de utilizat, ce se remarca prin lipsa totala a mesajelor publicitare. Unica pe piata nationala este, de asemenea, aplicatia propusa de CursulZilei, ce iti aduce informatiile valutare direct pe desktop prin intermediul unui widget. Acesta este o aplicatie ce opereaza pe baza unui motor Yahoo, simplu de descarcat din paginile site-ului.
Fie ca apelati la varianta widget-ului personal sau ca accesati www.cursulzilei.ro, veti avea informatiile valutare la indemana fara sa fiti distras de mesaje publicitare sau sa fiti nevoiti sa navigati pe site-uri incarcate si neprietenoase.

Despre SC DIFFTECH GRUP SRL

Prin simplitatea si utilitatea sa, CursulZilei se distinge drept o aplicatie conceputa in interesul utilizatorului.

CursulZilei.ro
Tel/Fax: +4-021-210.05.47
contact@cursulzilei.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-difftech-grup-srl/o-noua-unealta-informativa-pentru-cursul-valutar