Zerex aduce suplimentele naturale pentru potență pe piața din România

BUCURESTI - 11 aprilie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Compania Zerex a lansat pe piața din România o gamă de suplimente alimentare naturale pentru potență, iar rezultatele sunt semnificative. Dincolo de creșterea potenței masculine, scopul principal al noii game Zerex este tratarea disfuncțiilor sexuale indiferent de natura lor, cu beneficii majore și pentru cei care suferă de afecțiuni ale prostatei.

cuplu cu probleme intr-o relatie

Compania Zerex a lansat pe piața din România o gamă de suplimente alimentare naturale pentru potență, iar rezultatele sunt semnificative. Dincolo de creșterea potenței masculine, scopul principal al noii game Zerex este tratarea disfuncțiilor sexuale indiferent de natura lor, cu beneficii majore și pentru cei care suferă de afecțiuni ale prostatei.

Gama Zerex

De exemplu, gama Zerex Classic conține comprimate special create și testate în laborator și medii clinice controlate ce ajută bărbații să își recapete libidoul și să obțină o erecție de lungă durată și satisfăcătoare. Zerex Clasic se adresează tuturor bărbaților ce manifestă un libidou scăzut, se confruntă cu primele semne ale impotenței, întâmpină probleme în controlarea erecției sau prezintă un tonus mental scăzut. Mai mult, aceste comprimate le sunt recomandate și bărbaților care au probleme de prostată sau sunt sterili, căci contribuie la recăpătarea unui echilibru hormonal sănătos.

Gama Zerex Extralong li se adresează tinerilor. Aceste suplimente pentru potență le sunt recomandate în special bărbaților ce suferă de ejaculare prematură. Produsele sunt certificate și licentiate și nu conduc la apariția unor efecte secundare nedorite, precum o fac nenumărate alte produse farmaceutice secundare (dureri de cap, dureri de stomac etc.).

Comprimatele din gama Zerex Ultragold au ca scop creșterea libidoului, creșterea potenței masculine, și combaterea impotenței. În plus, ele ajută la menținerea unui nivel optim de testosteron în organism, reducând stresul și îmbunătățind imunitatea. Această gamă este în special dedicată bărbaților în vârstă, aceștia fiind mai predispuși la disfuncții erectile sau de libido.

Cu alte cuvinte, toate produsele din gama de comprimate naturale Zerex reprezintă mai mult decât simple pastile de potență. Conținând extracte de plante tradiționale și aminoacizi naturali, suplimentele Zerex elimină problemele legate de sterilitate, ejaculare precoce, sau erecție slabă.

Principalele beneficii ale produselor Zerex

Deși compania Zerex distribuie trei game diferite de produse, fiecare destinate unor probleme specifice, toate cele trei tipuri de comprimate Zerex împărtășesc o serie de caracteristici comune:

· Sunt produse naturale, ce îmbină efectele benefice ale unor plante tradiționale cu aminoacizi naturali; multe culturi consumă frecvent o serie de alimente pentru potență maximă, printre acestea regăsindu-se ciocolata neagră și extractele de cacao. Testele de laborator au arătat că teobromina (extractul de cacao din comprimatele Zerex), alături de extractele de Maca și Tribulus Terrestris fac din comprimatele Zerex soluții eficiente în combaterea disfuncțiilor erectile și gestionarea unor afecțiuni asociate.

· Comprimatele Zerex ajută la creșterea libidoului;

· Nu cauzează dureri de cap sau de stomac ori alte efecte secundare, în comparație cu alte produse farmaceutice;

· Rezultatele dorite se ating cu ajutorul unui singur comprimat pe zi;

· Efectele sunt rapide (în decurs de o oră de la ingerarea comprimatului) și de lungă durată;

· Originare din Statele Unite, produsele Zerex sunt naturale, testate în laborator, licențiate și certificate conform legislației naționale și internaționale în vigoare;

Recomandări

Utilizatorii Zerex se pot bucura de o erecție puternică și de lungă durată susținută de aceste suplimente pentru potență pe bază de plante și aminoacizi naturali.

În prezent, peste 100.000 de pacienți români au confirmat faptul că produsele Zerex i-au ajutat să gestioneze probleme de libido, disfuncțiile erectile, ejacularea precoce sau afecțiunile legate de slaba funcționare a prostatei.

În funcție de problema specifică și de vârsta pacientului, specialiștii Zerex recomandă utilizarea a maxim două capsule pe zi, deși un singur comprimat duce la efectele scontate și dorite.

Produsele Zerex au o rată de succes de peste 80% în rândul pacienților români. Deși produsele sunt 100% naturale și sigure, ele prezintă totuși și o serie de contraindicații pentru anumite categorii de pacienți:

· Persoane care suferă de alergii la unul sau mai multe ingrediente;

· Persoane cu istoric de probleme cardiovasculare sau pulmonare;

· Persoane care au suferit un infarct miocardic sau un atac cerebral;

· Persoane cu tensiune arterială scăzută;

· Persoane diagnosticate cu disfuncții retiniene congenitale;

· Persoane ce suferă de ulcer sau alte probleme medicale ce cauzează hemoragii.

De asemenea, este interzisă combinația produselor Zerex cu produse alcoolice, deoarece alcoolul diminuează efectele comprimatelor. Chiar dacă un pacient poate lua în combinație mai multe produse Zerex, nu se recomandă combinarea comprimatelor Zerex cu alte capsule destinate disfuncțiilor erectile.

Pentru a vă bucura de o calitate a vieții satisfăcătoare, lipsită de probleme erectile, indiferent de vârstă, respectați recomandarea producătorului privind doza zilnică recomandată: un comprimat pe zi, maxim două capsule pe zi. Deși Zerex nu necesită prescripție medicală, fiind suplimente alimentare, este recomandat să cereți părerea medicului sau farmacistului înainte de a le lua.

Taguri: zerex
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-digital-web-properties-srl/zerex-aduce-suplimentele-naturale-pentru-potenta-pe-piata-din-romania