Conferinţa HR Strategic 2015

BUCURESTI - 27 octombrie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, HR

Revista HR Manager organizează în data de 12 noiembrie 2015, la Hotel Intercontinental din Bucureşti, evenimentul HR Strategic 2015, ce surprinde importanța elaborării unui plan strategic de Resurse Umane care să ghideze și să sprijine principalele direcții de acțiune ale unei organizații.

Conferinţa HR Strategic 2015

Conferinţa HR Strategic este dedicată managerilor şi specialiştilor în Resurse Umane: HR Directorilor, OD Managerilor, Training Managerilor, Strategy Managerilor şi Comp & Ben Managerilor.

Targetul a crescut, criteriile de performanță sunt tot mai severe. Motivarea și responsabilizarea oamenilor au devenit priorităţi în orice business, iar proiectarea strategiilor de Comp & Ben (particularități, regim fiscal, personalizare) este o componentă importantă în designul acestui plan strategic.

În acest context, Conferinţa HR Strategic 2015, un eveniment deschis şi interactiv, îşi propune să vină în sprijinul specialiştilor în Resurse Umane, în încercarea permanentă de a crea o echipă performantă în cadrul organizaţiilor, cu provocări şi cerinţe specifice.

Pe 12 noiembrie 2015, în cadrul Conferinţei HR Strategic ne vom concentra pe bunele practici în domeniul HR şi vom afla răspunsurile la următoarele întrebări:

- Cum detectăm talentele pe care ni le dorim?
    - Leadership & Cultură Organizaţională. Cum creştem colaborarea şi cooperarea între angajaţi?
    - Care este trendul beneficiilor Health & Safety?
    - Care sunt cele mai atractive beneficii pentru angajaţi?
    - Cum ajută tehnologia procesele HR?
    - Care sunt cele mai frecvente cauze ale litigiilor de muncă?

Ne vor ghida unii dintre cei mai buni specialişti, recunoscuţi pentru experienţa şi expertiza relevantă în domeniul HR: Dr. psih. Doru Dima, Director Naţional Profiles International; Florentina Scarlat, Regional Sales Manager la Signal Iduna; Mihai Găvan, Sales Manager Romanian Software; Ioana Dumitru, Managing Associate, Popovici Nițu & Asociații; Adrian Sârbu, Cofounder, Benefit Systems şi invitaţii speciali: Gabriel Măţăuan, Director de Organizare&Resurse Umane, CRH România şi Corina Simina Bleau, HR Director, FM Logistic.

Mai multe detalii despre speakeri, agendă și înscriere: http://www.cariereonline.ro/events/hr-strategic

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-editura-cariere-srl/conferinta-hr-strategic-2015