500 de participanti inscrisi pentru testarile TOEFL la EUROaptitudini Craiova !

Craiova - 6 iulie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Testul TOEFL® masoara abilitatea candidatilor de a folosi si intelege limba engleza, in forma vorbita, scrisa si auzita in mediul academic, in colegii si universitati. Testul TOEFL este necesar pentru admiterea in colegii si universitati unde limba de predare este limba engleza. Mai mult, multe centre de certificare si agentii guvernamentale, precum si programe de Exchange si burse folosesc scorurile TOEFL pentru a evalua cunostintele de limba engleza pentru cei care nu sunt vorbitori nativi de limba engleza.

500 de participanti inscrisi pentru testarile TOEFL la EUROaptitudini Craiova !

Din anul 2006, EUROaptitudini a adaugat portofoliului sau de cursuri si certificari recunoscute international si certificarea TOEFL (Test of English as a Foreign Language), implementand acest serviciu lingvistic intregii retele EUROaptitudini din tara.

Pentru centrul EUROaptitudini din Craiova, cei 500 de participanti inscrisi pana acum la sesiunile de certificare TOEFL reprezinta nu doar un motiv de mandrie ci un semn de apreciere pentru calitatea cursurilor si serviciilor oferite clientilor nostri.

Testul TOEFL a adus in Craiova din toate colturile tarii, de la Oradea pana la Constanta si din Iasi pana in Mehedinti, candidati de toate varstele si de diverse nationalitati chiar, in cautarea unui ,,pasaport” lingvistic care sa le deschida drumurile pentru a studia la universitati de prestigiu din tara si in mod special din strainatate.

,,Pentru EUROaptitudini Craiova, este o adevarata onoare ca pentru foarte multe persoane am reprezentat primul pas spre o viata mai buna. Mai mult de atat, acesti tineri reprezinta, fara doar si poate, varfurile generatiei lor si viitorii absolventi ai unor universitati de prestigiu precum Harvard, Yale, Princeton sau MIT, iar in drumul lor spre succes avem si noi o mica dar importanta contributie.”, a declarat Sergiu Vulc, Director de Programe in cadrul centrului EUROaptitudini din Craiova.

Portofoliul de cursuri si certificari recunoscute international, al companiei EUROaptitudini , ofera tuturor persoanelor posibilitatea de a avea un atuu important in dezvoltarea atat personala cat mai ales profesionala.

Cursurile si certificarile ECDL (Permisul European de Conducere a Computerului) atesta abilitatile de utilizare a computerului, avand o larga recunoastere nationala si internationala in mai mult de 145 de tari din lume.

In domeniul afacerilor EUROaptitudini propune programele de training si certificare lingvistica BULATS (Business Language Testing Service), iar prin intermediul WIFI Austria sunt disponibile peste 250.000 de training-uri dedicate companiilor in toate domeniile majore de interes, Management, Marketing si Vanzari, Merchandasing, Managementul Proiectelor si asta pentru a enumera doar cateva dintre acestea.

Incepand din vara acestui an, EUROaptitudini organizeaza cursuri de utilizarea computerului - Equalskills, pentru copii !

Despre SC EUROAPTITUDINI SA - PL CRAIOVA

EUROaptitudini este centrul de testare si instruire acreditat ECDL care dezvolta la nivel national o franciza de instruire moderna realizata pe baza programei ECDL, reusind intr-un timp record sa isi construiasca o carte de vizita impresionanta, promovand excelenta in educatie si ECDL-ul ca standard European de testare a cunostintelor de operare PC.

EUROaptitudini se bucura de bune colaborari cu diferite corporatii si institutii publice, precum: Banca Nationala a Romaniei, Ministerul Transporturilor Constructiilor si Turismului, Romcolor, United States Agency for International Development, SC TIAB SA, UTI Group, AnaGroup, SC ProdPlast SA, SC CFP Perfect Service SA, Primaria Sectorului 4, Inspectia Muncii, Directia Judeteana de Cultura Dolj, ANCPI, APIA, Casa de Pensii Dolj, Casa de Asigurari Sociale Dolj, Biblioteca Judeteana Dolj etc.

De la inceputul anului 2007 EUROaptitudini este partenerul Camerei Federale de Comert a Austriei (Wirtschaftsforderunginstitut – pe scurt WIFI) in Romania si impreuna au fost puse bazele WIFI Romania pentru a aduce si in Romania expertiza si standardele de calitate in programe de educatie si pregatire specializata dezvoltate de WIFI la nivel internaţional, conferind accesul la resurse si reteaua internationala de traineri.

Telefon: 0751.052.300

office.craiova@euroaptitudini.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-euroaptitudini-sa-pl-craiova/500-de-participanti-inscrisi-pentru-testarile-toefl-la-euroaptitudini-craiova