Fii Agile! Participa la primul curs PMI Agile Exam Prep 19 - 22 iulie!

BUCURESTI - 28 iunie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Tehnologie, HR

Folosesti deja Practicile Agile in proiectele pe care le derulezi? Doresti sa devii un Project Manager mai flexibil? Ai nevoie sa te adaptezi mai rapid pentru a implementa proiecte de succes? Vrei sa abordezi proiectele cu mai mult accent pe valoare si pe echipa?

Fii Agile! Participa la primul curs PMI Agile Exam Prep 19 - 22 iulie!
 Change before you have to.

Jack Welch

In termeni foarte simpli, Agile inseamna oameni si interactiuni mai degraba decat procese si instrumente, colaborare cu clientul mai degraba decat negocieri contractuale, imbratisarea schimbarii in loc de urmarea rigida a planurilor.

Cursul Agile (ACP) Exam Prep organizat de EDU EUPC in perioada 19 – 22 iulie 2012 este primul curs din Romania destinat exclusiv pregatirii pentru dobandirea certificarii internationale Agile Certified Practitioner conferita de Project Management Institute.

Bazat pe metoda inovatoare a Ritei Mulcahy, acesta se distinge prin elemente unice de tipul jocurilor, exercitiilor, studiilor de caz si al altor instrumente menite sa faciliteze insusirea prin intelegere, si nu doar simpla memorare a conceptelor de baza in ceea ce priveste metodologia si practicile Agile necesare pentru a promova examenul PMI-ACP.

Participantii beneficiaza de pachetul complet de materiale de pregatire, marca Rita Mulcahy, care include ghidul PMI-ACP Exam Prep, Hot Topics Flashcards, precum si softul pentru simularea examenului – PMI-ACP PM FASTrack® Exam Simulation Software.

La finalul cursului participantii vor:

Avea o imagine de ansamblu privind existenta project managementului in companii;

Intelege aportul diferitelor metodologii de project management in cadrul companiilor;

Putea sa prefigureze planuri de adoptie si implementare a metodologiilor Agile.

Trainer: Florian Ivan, MCTS, MVP, PMP

Pentru early birds se acorda un discount de 15% din valoarea taxei de participare.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri, va rugam sa accesati sectiunea cursuri a site-ului www.edu.eupc.ro sau sa ne contactati la adresa de e-mail madalina.iorga@eupc.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-european-project-consulting-srl/fii-agile-participa-la-primul-curs-pmi-agile-exam-prep-19-22-iulie