Sitem de copertine pentru terase in centrele vechi ale oraselor- UVE

BUCURESTI - 12 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Constructii, HoReCa, Imobiliare

Tehnică şi design îmbinate într-o sinergie armonioasă. Sistemul copertinelor UVE este deoasebit prin integrarea a doua copertine Ares în grinda transversală.

Copertina Uve Ares

Copertina retractabila mobila ce nu necesita prindere sau fixare in beton.

Daniel Nica

Un sitem de copertine mobile retractabile într-o variantă specială. Tehnică şi design îmbinate într-o sinergie armonioasă. Sistemul copertinelor UVE este deoasebit prin integrarea a doua copertine Ares în grinda transversală, reprezintă o dovadă a tehnologiei ultramoderne, acoperirile specifice ale braţelor articulate in casete ermetice fiind expresia conştiinţei pentru design. Toate acestea într-o calitate impecabilă a execuţiei. Materialul textil utilizat filtrează în mod eficient radiaţiile solare si acest lucru il veţi simţi direct prin efectul de răcorire. Atât de diferită poate fi o copertină. Copertinele UVE de la Gaviota Simbac: Accesoriul teraselor dumneavoastra pe care îl etalaţi cu plăcere!

Despre SC GAVIOTA SIMBAC EASTERN EUROPE SRL

ARTES CTC este brand-ul societatii GAVIOTA SIMBAC Eastern Europe, o firma romaneasca cu capital mixt, integral privat, specializat in proiectarea, producerea si montarea sistemelor de protectie solara la cele mai inalte standarde de calitate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-gaviota-simbac-eastern-europe-srl/sitem-de-copertine-pentru-terase-in-centrele-vechi-ale-oraselor-uve