Beneficiaza de transport gratuit la orice comanda minima de 100 lei - IdeaPlaza.ro

Oradea - 9 martie 2016

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Internet

Noua campania care are un nume cat se poate de sugestiv: „Transport gratuit la orice comanda minima de 100 lei”, se desfasoara in intervalul 09.03 si 31.03 si se adreseaza tuturor romanilor (Online pentru toata lumea). In aceasta perioada avem placerea sa va oferim transport gratuit la toate comenzile care au o valoare de minim 100 lei si sunt plasate in cadrul magazinului online IdeaPlaza.ro.

Online pentru toata lumea

IdeaPlaza

Marile sarbatori ale acestui inceput de an au trecut dar, magazinul online IdeaPlaza.ro continua cu noi surprize si promotii pentru toti clientii care ii vor trece pragul si in luna Martie.

Toamna trecuta, odata cu lansarea noului site si a noii identitati, a luat fiinta si un slogan care ne reprezinta si pe care vrem sa il respectam cu strictete: „Online pentru toata lumea”. Acesta nu este doar un nou slogan ci este o certitudine ca vrem si putem sa oferim tuturor romanilor, servicii de inalta calitate si profesionalism indiferent unde locuiesc pe teritoriul Romaniei.

Am fost curiosi sa vedem care sunt cele mai importante si mai arzatoare probleme intampinate de clientii magazinului nostru online si din acest motiv, in ultimele 5 luni am realizat un mic sondaj. Una dintre cele mai dese probleme aparute in acest sondaj a fost cea legata de costul transportului, mai ales costul transportului in afara oraselor mari. Magazinul online IdeaPlaza.ro ofera inca de anul trecut un cost unic de transport prin curier rapid (nu se taxeaza nici un km in plus), indiferent de localitatea din Romania unde se doreste livrarea produselor comandate.

Prin intermediul acestei noi campanii: „Transport gratuit la orice comanda minima de 100 lei”, dorim sa oferim tuturor clientilor posibilitatea de a se bucura de produsele comandate in cel mai scrurt timp posibil (livrarea se face in 24-48 de ore in zilele lucratoare prin curier rapid), in orice colt al tarii (sat, comuna, oras) si la costuri de transport 0 (daca se comanda de minim 100 lei).

Pentru ca suntem Online pentru toata lumea, atat prin servicii cat si prin informatiilor oferite, exista doar un singur lucru care trebuie indeplinit pentru a beneficia de aceasta campanie si anume: valoarea comenzii plasate sa fie de minim 100 de lei (indiferent ca este vorba de un singur produs sau mai multe produse). Pentru a descoperii mai usor produsele care beneficiaza de transport gratuit oriunde pe teritoriul Romaniei, veti vedea o eticheta cu „Transport Gratuit” pe fiecare produs care are o valoare de minim 100 lei. Mai mult decat atat, in cosul de cumparaturi a aparut un nou mesaj prin care clientul este informat de suma exacta ramasa pentru a beneficia de trasportul gratuit.

In cadrul magazinului online IdeaPlaza.ro gasiti o gama variata de cadouri si cadouri personalizate, obiecte vestimentare personalizate (tricouri, hanorace si maieuri) si produse pentru casa si gradina, iar cu ajutorul noii campanii, veti uita chiar si de intrebarea frecventa: „Cat costa transportul?”

Despre Idea Plaza Srl

Ideaplaza.ro este un magazin online de cadouri si cadouri personalizate de unde poti sa iti alege cadoul mult dorit din miile de produse existente in stoc. Comanda ta va ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil (24-48 de ore lucratoare) in siguranta si avand cel mai mic cost unic la transport indiferent ca locuiesti intr-un oras resedinta de judet sau in cel mai mic sat din Romania.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-idea-plaza-srl/beneficiaza-de-transport-gratuit-la-orice-comanda-minima-de-100-lei-ideaplaza-ro