EXCEL , POWERPOINT

BUCURESTI - 12 mai 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Line Education Center - WORKSHOP EXCEL - WORKSHOP POWERPOINT

- Microsft Excel for business Workshop (28 - 29 mai) - in multe cazuri, stapanirea functionalitatilor Excelului iti poate reduce munca de la ore intregi la doar cateva minute. Cursul este destinat celor care lucreaza in mod constant cu Excel mergand doar pe exemplificari practice, astfel incat toate notiunile predate sa poata fi utilizate in cel mai scurt timp. In cadrul sau sunt explicate elemente precum functiile puse la dispozitie de MS Excel, tabelele pivot, utilizarea de filtrari avansate sau subtotaluri, inregistrarea de macrouri etc. Consideram ca toate aceste elemente pot micsora considerabil timpul de executie a unor documente precum rapoartele. Mai multe detalii despre curs gasiti pe pagina principala a acestuia (www.leconline.ro)

- Microsoft Powerpoint Workshop (1 iunie) - daca jobul implica crearea de prezentari sau slideshowuri in Microsoft PowerPoint, probabil serciviile noastre iti vor fi de folos. PowerPoint nu este dificil de invatat, insa iti putem arata cateva trucuri care te vor ajuta sa fii mai productiv. Acest curs intra ceva mai in detaliu, decat utilizarea de baza a PowerPoint, detaliind (de exemplu) cum sa iti creezi propriile templateuri, sa realizezi animatii si prezentari interactive sau cum sa inregistrezi si sa utilizezi macrouri. Mai multe detalii despre curs gasiti pe pagina principala a acestuia (www.leconline.ro)

Despre SC Line Education Center SRL

LEC reprezinta un proiect care a luat nastere ca un raspuns firesc la nevoia de a exista un punct de intalnire intre profesionisti din domeniile software development si business si cei care isi doresc sa invete sau sa isi imbunatateasca cunostintele.

Sloganul LEC - \\\'Focus On Essentials\\\' - ilustreaza caracterul practic al trainingurilor organizate. Am eliminat componentele cu utilitate redusa care se gasesc in multe forme de instruire, lasand doar aspectele care sunt utile si practice.
Sorin Stancu , 0749967729
sorin.stancu@leconline.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-line-education-center-srl/excel-powerpoint