Concert live - muzica electronica de meditatie si relaxare

Locul desfasurarii: Club Mandala

Organizator: Club Mandala

Concert live - muzica electronica de meditatie si relaxare

Sambata, 16 aprilie 2011, de la ora 19.00, Clubul Mandala va invita la o seara de muzica dedicata inimii si spiritului. Muzica de relaxare si meditatie ne inspira si ne relaxeaza constiinta, eliminand zgomotele din jur si inaltandu-ne spiritul. Pentru a beneficia din plin de efectele ei, este recomandat sa o ascultam cu inima mai degraba decat cu mintea, deoarece mintea are tendinta de a analiza si a complica lucrurile, in timp ce inima le imbratiseaza cu simplitate. Mihail Adrian Simion (Alba Ecstasy) a inceput primele compozitii in 1996, folosind un sintetizator. Primul sau album a fost denumit „Spiritual” si a aparut in 1999, fiind realizat in intregime numai cu ajutorul DAW-urilor si a sintetizatoarelor virtuale, in studioul prietenului sau, Horia. Au urmat primele concerte de muzica electronica in formula Adi M. Simion – Horia Barleanu, proiecte care s-au desfasurat sub numele de ZEN si mai tarziu Sons of the Sun (Copii Soarelui).

Una dintre inspiratele creatii Alba Ecstasy poate fi ascultata aici.

Intrarea costa 25 lei, iar pentru rezervari va rugam sa trimiteti un e-mail la prieteni@mandalaclub.ro sau sa sunati la 0746 692 723.

Despre SC MANDALA CLUB SRL

Mandala - Club Ezoteric, Restaurant Vegetarian, Ceainarie, Librarie Ezoterica, Magazin de produse Naturiste, Cursuri de dezvoltare personala.

Confirmare pana la data: 16 aprilie 2011

Participare: Taxa de participare