Lansare de carte 1001 miracole pentru infrumusetare

Locul desfasurarii: Carrefour Baneasa

Organizator: Meteor Press

Lansare de carte 1001 miracole pentru infrumusetare

Editura Meteor Press, împreună cu Burda România şi Radio 21, lansează JOI, 26 MARTIE 2009, ORA 18:00, la CARREFOUR BĂNEASA volumul 1001 miracole pentru înfrumuseţare de Esme Floyd.
Cuprinzând remedii pentru problemele de frumuseţe, dar şi sfaturi multiple, de la aplicarea machiajului până la îngrijirea pielii şi tratamentele anti-îmbătrânire, 1001 miracole pentru înfrumuseţare oferă metode simple, concise de îmbunătăţire şi întreţinere a tonusului şi a unei înfăţişări cât mai naturale.
Lansarea va avea loc cu participarea Cristinei Stamate (actriţă), Iulianei Marciuc (realizatoare TV) şi a Valentinei Ionescu (prezentatoare TV), iar discuţia va fi moderată de Ana Maria Nica, redactor şef revista Ioana.

Editura Meteor Press a luat fiinţă în 1999 la Bucureşti şi s-a specializat iniţial în editarea de carte şcolară, răspunzând atunci nevoilor unui public format în principal din elevi, studenţi şi cadre didactice, prin colecţiile ce acoperă specificul învaţământului primar, al celui gimnazial, liceal şi universitar.
Cele mai noi proiecte editoriale vizează crearea colecţiilor de psihologie si de literatură universală contemporană, dorindu-ne ca Meteor Press sa devina o siglă editorială atractivă şi pentru iubitorii de beletristică.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm contactaţi:
Raluca Tîrnăuceanu
Marketing Manager
www.meteorpress.ro

Raluca Tîrnăuceanu
Marketing Manager
www.meteorpress.ro

Despre METEOR PRESS S.R.L.

Vor participa:
D-na Patricia Pulliam Phillips – coautoare a cărţii şi fondatoare a Institutului ROI,
D-l Dan Berteanu – director general United Business Development şi moderatorul evenimentului,
D-na Raluca Toader – Human Resources Manager, ING Asigurări de Viaţă, participant la procesul de certificare în ROI Methodology care ne va prezenta avantajele Metodologiei ROI în practică.

Participare: Intrare libera