Artdigital.ro

BUCURESTI - 16 iunie 2008

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Primul magazin de tablouri, lucrari de arta unicat, de colectie-serie limitata sau reproduceri, postere si printuri digitale din Romania. Un altfel de magazin de decoratiuni interioare, ArtDigital ofera publicului o vasta oferta de lucrari ale unor cunoscuti artisti plastici, reproduceri, fotografie artistica, tablouri cu grafica digitala si postere. Shopping placut !

Magazinul nostru va ofera servicii de realizare a tablourilor pe panza sintetica.
Aceste servicii sunt:

TABLOURI PE PANZA SINTETICA (artistic canvas)
Realizăm tablouri printate în diferite dimensiuni si pe diferite categorii (teme): Animals , Africa , Flowers , Sunset , Landscape ...
Folosim pânză sintetica de calitate superioară, printul este pe baza de solvent la rezolutie foto, sasiul este din lemn de brad tratat, sistemele de prindere si siguranta confera tabloului o durabilitate sporita. Lucrările noastre sunt executate manual.
vezi detalii tehnice

TABLOURI PE HARTIE
Folosim hartie speciala foto de calitate superioară, printul este la rezolutie foto. Folosim rame standard negre sau maro inchis, geam de protectie si estetic, passepartout acolo unde este cazul, sisteme de prindere si siguranta care confera tabloului o durabilitate sporita. Lucrările noastre sunt executate manual.

CONSULTANTA DECORARE DE SPATII PUBLICE SI PRIVATE
Oferim consultanta in decorarea spatiilor publice (hotel, cafenea, pub, restaurant, salon de frumusete, cabinet stomatologic, etc) si decorarea spatiilor private (vile, case).
Sunteti propietarul unui bar, restaurant sau spatiu birou si aveti nevoie de o amenajare a spatiului dvs.?
Nimic mai simplu! Luati legatura cu noi si vom discuta despre nevoile dvs. Vom veni cu un portofoliu de imagini consistent de unde vom alege impreuna exact imaginile ce se potrivesc afacerii dvs. Deasemeni vom putea realiza imagini noi fotografiind pentru dvs. si prelucrand imaginile.

Solutii exista. Contactati-ne!

Desemeni oferim in fiecare saptamana sfatul unui designer profesionist in ceea ce priveste amenajarea interioara.

Serviciul POZA TA transformata intr-un print este un serviciu propriu.

Va asteptam de Luni pana Vineri intre orele 9-18. Comenzi NON STOP.

Cu stima,
Echipa ARTDIGITAL

Despre SC OPUS DESIGN SRL

Opus Design&Blinkeye este o agentie de design web, grafica, print&packaging si branding care colaboreaza cu clienti importanti ca Alexandrion Group Romania, IREN COMPUTERS, Global Media, Castel Films, Monitorul Oficial si multi altii.
Str. Iuliu Barasch nr.12,
office@artdigital.ro