Concurs de idei arhitectura Locuinta Sustenabila

BUCURESTI - 2 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii, Educatie / Cultura, Stiinta / Cercetare, Tehnologie, Imobiliare

Va invitam sa va inscrieti la Concursul de arhitectura “Locuinta sustenabila” ce isi propune sa aduca in atentia beneficiarilor proiecte de locuinte sustenabile, la preturi accesibile, care sa indeplineasca in acelasi timp standardele moderne de calitate a locuirii

Concurs

Castigati notorietate si premiul “ADEPLAST” in valoare de 500 euro! Sponsori: Celco Constanta si Elpreco Craiova.

Inscrieti-va pana pe 10 octombrie si proiectele depuse in concurs vor fi mediatizate in randul beneficiarilor, al dezvoltatorilor rezidentiali, precum si al producatorilor de materiale de constructii si prestatorilor de servicii pentru constructii pentru a le indica tendintele privind evolutia cererii in acest domeniu. Promovarea proiectelor se realizeaza prin intermediul site-ului www.constructiibursa.ro si a revistei Bursa Constructiilor.

Revista Bursa Constructiilor – cea mai influenta publicatie pe piata constructiilor si imobiliara - si-a consolidat in cei 15 ani de aparitie neintrerupta un segment bine conturat de cititori format din beneficiari interesati sa isi construiasca o locuinta proprie, investitori si dezvoltatori rezidentiali (de la cei mai mici pana la cele mai mari companii de profil), precum si alte categorii profesionale – antreprenori, constructori, manageri, ingineri, consultanti, evaluatori, agenti imobiliari, reprezentanti ai administratiei publice centrale si locale, etc.

Asociatia pentru Locuinte Noi (www.alnr.ro) este o organizatie non profit care promoveaza dezvoltarea constructiei de locuinte noi si a renovarii celor existente dupa principiile eficientei energetice si ale constructiilor sustenabile.Avantajele participarii la acest proiect: Arhitectii sunt promovati catre beneficiari si dezvoltatorii rezidentiali prin publicarea proiectelor in revista Bursa Constructiilor, pe site-ul www.constructiibursa.ro si pe site-urile partenere, beneficiati de abonament pe un an la revista Bursa Constructiilor.

In cadrul concursului este acordat premiul “Adeplast” in valoare de 500 de euro pentru proiectul care intruneste cele mai multe voturi din partea juriului.Pentru fisa tehnica a concursului accesati www.constructiibursa.ro – banner Concurs Arhitectura.

http://www.constructiibursa.ro/s=concurs_arhitectura.html. Pentru informatii suplimentare  contactati. Cristina Halmageanu 021 315 43 56, int 318, 0735 010 169, revista@bursa.ro, www.constructiibursa.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-ring-media-srl/concurs-de-idei-arhitectura-locuinta-sustenabila2