CURS AUTORIZAT MANAGER DE PROIECT 2-4 SI 9-11 APRILIE 2009 SUCEAVA

Suceava - 30 martie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Cursul de Manager de proiect organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Suceava în parteneriat cu Schultz Consulting este un curs autorizat, urmărind dezvoltarea unor abilităţi de bază pentru un manager de proiect, finalizându-se cu o evaluare a acestor abilităţi cât şi a cunoştinţelor dobândite, participanţii fiind certificaţi ca manageri de proiect (conform Clasificării Ocupaţiilor din România) şi recunoscuţi ca atare de către Ministerul Educaţiei şi Ministerul Muncii.

Cursul de Manager proiect este o îmbinare a cursului de manager de proiect din domeniul afacerilor şi managementul ciclului de proiect al Comisiei Europene. Un accent deosebit se pune şi pe managementul de proiect al fondurilor structurale cu aplicaţii pe Programele Operaţionale.
*Conform legislaţiei actuale un solicitant nu poate derula un proiect dacă nu are un angajat/colaborator care să deţină atestat pentru cursul de Managament de Proiect.*
În timpul cursului, participanţilor li se va da posibilitatea de a parcurge toate etapele unui proiect, de la planificare pâna la evaluarea proiectului.

Obiective:

•Înţelegerea conceptului de management de proiect ;
•Utilizarea instrumentelor specifice managamentului de proiect ;
•Dezvoltarea abilitaţilor de planificare a resurselor în cadrul unui proiect ;
•Dezvoltarea abilitaţilor de monitorizare şi evaluare a unui proiect ;
•Dezvoltarea abilitaţilor de evaluare a riscului în cadrul unui proiect.

LOCUL DE DESFAŞURARE : Camera de Comerţ, Industrie si Agricultură Suceava,
Str. Universitaţii 15-17, lângă Observatorul Astronomic, etaj I, Sala Mare.

DURATA : 6 zile, 2 – 4 aprilie 2009, 9 – 11 aprilie 2009.
TAXA DE PARTICIPARE : 1200 RON / persoană + TVA.
Taxa de participare acoperă costurile cu privire la traineri, sala de curs, pauzele de cafea, pauza de masă, materialele de curs (suportul de curs), testele de verificare şi examenul de absolvire.

CONDIŢII DE ÎNSCRIERE :
Pentru a vă putea înscrie, vă rugăm să ne transmiteţi : o copie după buletin / cartea de identitate, o copie după ultima diplomă de studii absolvită şi talonul de participare.

Înscrierile se fac în ordinea primirii fişelor până la completarea locurilor disponibile !

Despre Schultz Consulting SRL

Schultz Consulting este o companie dinamica de consultanta si training in diferite domenii precum: dezvoltare institutionala, comunicare, management de program, management de proiect, leadership, negociere, resurse umane, mangementul timpului.
Misiunea companiei noastre este de a oferi competente la standarde de excelenta.

Ingredientele pe care ne bazam sunt: optimizarea cunostintelor, dezvoltarea abilitatilor si formarea atitudinilor. Pentru aceasta folosim stiintele comportamentale aplicate prin metoda experentiala de formare, instruire a adultilor.
Persoana de contact : Raluca Panţiru tel: :0230 / 521.506, fax :0230 /520.099 , Mobil : 0741.221.494, mail : raluca.pantiru@ccisv.ro
raluca.pantiru@ccisv.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-schultz-consulting-srl/curs-autorizat-manager-de-proiect-2-4-si-9-11-aprilie-2009-suceava