Leadership vs Management sau Leadership & Management? Te provocam sa discutam despre asta la Schultz Consulting.

BUCURESTI - 16 noiembrie 2012

Comunicat tip Administrativ / Management in Auto, Afaceri, IT&C

De ce ai veni la cursul de LEADERSHIP si MANAGEMENT sustinut de MARIUS DONTU?

- Pentru ca meriti ca intr-un proces de invatare sa fii ghidat de o persoana cu ATITUDINE DE INVINGATOR
- Pentru ca experienta de 15 ani de a conduce echipe si proiecte nationale si internationale de mare anvergura merita impartasita
- Pentru ca 21 de ani de training national si international isi lasa amprenta pe calitatea procesului de training.

Scopul cursului : Sa dezvolte competente de conducere

Obiective: La finalul cursului participantii vor fi capabili sa:

-       defineasca diferenta dintre leadership si management;

-       identifice tipurile de lideri;

-       recunoasca functiile managementului;

-       recunoasca tipuri de leaderi;

-       demonstreze abilitati de organizare a sarcinilor de lucru;

-       demonstreze abilitati de comunicare;

-       demonstreze abilitati de a lucra in echipa ;

-       demonstreze abilitati de a lua decizii;

-       demonstreze abilitati de gestionare a timpului;

-       identifice propriul stil de abordare a conflictelor;

-       identifice propriile surse de putere;

-       demonstreze gestionarea procesului de luare a deciziilor;

-       demonstreze abilitati specifice unui negociator.

Cursul este dinamic, interactiv, axat pe optimizarea cunostintelor, dezvoltarea abilitatilor si formarea atitudinilor, utilizand stiinte comportamentale aplicate prin metoda experentiala.

-Incurajarea implicarii active a tuturor participantilor;

-Promovarea unei atmosfere de colaborare;

-Ajutarea participantilor sa stabileasca legaturi intre sesiunea de formare si situatii din viata de zi cu zi;

-Indrumarea participantilor spre materiale si resurse umane de care ar putea avea nevoie.

PREZENTARE  TRAINER:

Marius Dontu

Actionar majoritar si Manager general la Schultz Consulting, de profesie jurist, are 21 ani experienta in management de proiect pentru companii, structuri guvernamentale, Programe ale Uniunii Europene, Programe ale Bancii Mondiale, Programul Natiunile Unite pentru Dezvoltare, Programe guvernamentale.

A desfasurat proiecte internationale cu parteneri din Germania, Finlanda, Danemarca, Franta, Marea Britanie, Polonia.

Trainer certificat la nivel national si international, are o experinta de peste 18 ani in training, perioada in care a dezvoltat numeroase programe de training in diferite domenii, perfect adaptate cerintelor clientilor: comunicare, customer care, resurse umane, formare de formatori, managementul timpului, leadership, etc.

Marius Dontu a avut oportunitatea de a lucra, de-a lungul timpului, in echipe internationale, atat ca manager de proiect cat si ca trainer format la scoala american.

Este specializat in sisteme europene de evaluare a competentelor in urma cursurilor absolvite in Austria si a experientei de lucru cu traineri din Europa.

LOCUL  DE DESFASURARE:    sediul Schultz Consulting, str. Ronda, nr. 8bis, sector 2

PERIOADA:                                    2 ZILE, 23-24 noiembrie 2012

Examenul de absolvire se va desfasura  in data de 24 noiembrie 2012.

GRUP TINTA:                                 12 persoane

TAXA DE PARTICIPARE:         1000 Lei/participant

(800 lei taxa curs si 200 lei taxa certificare)

Oferim discout pentru grupuri mai mari de 3 persoane!

Taxa se poate achita in 2 trase (50% pana la inceperea cursului si

50% pana in data examenului de absolvire)

Participantii la alte cursuri Schultz Consulting beneficiaza de o reducere de 10%!

REDUCERILE NU SE CUMULEAZA!

Taxa de participare include toate costurile legate de suportul de curs, materialele de curs, sustinerea examenului final si eliberarea certificatului de absolvire, 2 pauze de cafea si  masa de pranz in cele 2 zile de curs.

Taxa de participare nu include TVA,

intrucat SCHULTZ CONSULTING nu este platitoare de TVA.

Despre Schultz Consulting SRL

Schultz Consulting este o companie dinamică de consultanţă şi training în diferite domenii precum: dezvoltare instituţională,comunicare, lucru în echipă, management de program, management de proiect, leadership, negociere, resurse umane, mangementul timpului. Misiunea companiei noastre este de a oferi competenţe la standarde de excelenţă.Ingredientele pe care ne bazăm sunt: optimizarea cunoştinţelor, dezvoltarea abilităţilor şi formarea atitudinilor. Pentru aceasta folosim ştiinţele comportamentale aplicate prin metoda experenţială de formare, instruire a adulţilor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-schultz-consulting-srl/leadership-vs-management-sau-leadership-management-te-provocam-sa-discutam-despre-asta-la-schultz-consulting-